Haber Detayı
17 Mart 2017 - Cuma 09:18 Bu haber 5582 kez okundu
 
Beyşehir’de Şehit Ailelerine Anlamlı Ziyaret
BEYŞEHİR - Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’de yaşayan şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti.
Güncel Haberi
Beyşehir’de Şehit Ailelerine Anlamlı Ziyaret

BEYŞEHİR - Şahiner ve Özaltun’un eşleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerin ilk durağı ilçeye bağlı Çiçekler Mahallesi oldu. Burada şehit annesi Ayşe Kaya’yı  ziyaret eden Şahiner ve Özaltun, devletin ve vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini belirterek, şehitlerin aile ve yakınlarının devlete ve millete emanet olduğunu dile getirdi.

Şehitliğin en kutsal mertebe olduğunu, bütün şehit ailelerinin de şehit ailesi gururu ve onurunu en iyi şekilde taşıdıklarını belirten Kaymakam Şahiner, “Bizler ne yapsak vatan ve bayrak uğruna, evlatlarını şehit veren ailelerin acısını dindiremeyiz. Ancak bize şehitlerden bir emanet olarak  kalan bütün şehit ailelerimiz ile vücudundan bir uzvunu vatan uğruna kaybetmiş gazilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin her türlü sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz, göstereceğiz. Devletimizin imkanları kendilerinin hizmetindedir” dedi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da, hem şehit ailelerinin varsa sorunlarının çözümü, hem de onların yalnız olmadıklarını htirmemek adına zaman zaman bu  tür ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirterek, bu ziyaretlerde kendisine eşlik eden Kaymakam Şahiner ve eşine teşekkür etti.

Kaymakam Şahiner ve Başkan Özaltun, Beyşehir merkez ve ilçeye bağlı Hüseyinler ve Yazyurdu mahallelerinde de bazı aileleri evlerinde  ziyaret ederek sohbet etti, dert ve taleplerini dinledi. Ziyaretler sonunda,  Beyşehir Belediyesi’nin evde bakım hizmetinden yararlanmak isteyen yaşlı bir ailenin isteği de yerine getirildi. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Şehit, Ailelerine, Anlamlı, Ziyaret,
Yorumlar
Haber Yazılımı