Haber Detayı
05 Nisan 2017 - Çarşamba 10:34 Bu haber 10403 kez okundu
 
Beyşehir'de Şehitler Anısına Futbol Turnuvası
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, başarısızlıkla sonuçlanan 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan isimler ile tüm şehitlerin anısına halı saha futbol turnuvası düzenleneceği bildirildi.
Spor Haberi
Beyşehir'de Şehitler Anısına Futbol Turnuvası

BEYŞEHİR - Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ilçe tertip komitesi ve teknik komite öncülüğünde düzenlenecek  “15 Temmuz ve tüm şehitlerimiz anısına Kaymakamlık halı saha futbol turnuvası”nın  kamu kurum ve kuruluşları ile esnaflar arasında halka açık turnuva şeklinde Beyşehir Gençlik Merkezi Spor Tesisleri’ndeki sentetik sahada gerçekleştirileceği belirtildi.

        Açıklamada, katılmak isteyen kurum ve kuruluşlar ile esnafların en geç  10 Nisan günü mesai bitimine kadar Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü’ne başvurularını yapmaları istenirken, “Turnuvayla ilgili olarak 11 Nisan’da fikstürler çekilecek ve 13 Nisan’da da müsabakalar başlayacaktır. Katılan tüm takımlara başta Kaymakamlığımız olmak üzere Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Tertip Komitesi olarak başarılar diliyor, Beyşehir’e yakışır bir turnuva olmasını temenni ediyoruz” denildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, Şehitler, Anısına, Futbol, Turnuvası,
Yorumlar
Haber Yazılımı