Haber Detayı
05 Nisan 2017 - Çarşamba 09:59 Bu haber 5526 kez okundu
 
Samancı, Üniversiteli Gençlerle Buluştu
BEYŞEHİR - Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülay Samancı TÜGVA Beyşehir Şubesi tarafından düzenlenen ‘Gençliğin Anayasaya Bakışı’ konulu konferansta üniversiteli gençlikle buluştu.
Güncel Haberi
Samancı, Üniversiteli Gençlerle Buluştu

BEYŞEHİR -  ‘Gençliğin Anayasaya Bakışı’ konulu konferansına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülay Samancı katıldı.

        Konferansın açılışında konuşan TÜGVA Beyşehir İlçe Başkanı Osman Özcan, Beyşehir’de yeni bir oluşum olduklarını belirterek; “Gençlerimiz bizimle daha ileriye gidecek. TÜGVA olarak Beyşehir’de bir çok etkinliğe imza atacağız. İlk olarak önümüzde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi var. Sizlerin de destekleriyle 16 Nisan’da yapılacak olan referandumu anlımızın akıyla atlatacağız’ dedi.

        Özcan’ın ardından gençlere Anayasa değişikliği hakkında bilgi aktaran başdanışman Samancı; ‘Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan gençlerimize çok önem veriyor. Bizde bu bağlamda TÜGVA tarafından organize edilen toplantılarda siz kıymetli gençlerle bir araya geliyoruz. Gençlerimize yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgiler aktarıyoruz. Allah’ın izni ile 16 Nisan’da Beyşehir’den büyük bir ‘evet’ desteği çıkacağına inanıyorum” dedi.

          Programa  Ali Akkanat İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Acar, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Oktay Nar, TÜGVA İl Başkan Yardımcısı Mahmut Esad Çayır, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Semra Acır, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Saygılı, İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu, Memur-Sen Beyşehir İlçe Başkanı Halil Yavşil,  Halk Kütüphanesi Müdürü Kemal Yeşilyurt, Beyşehir Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Mustafa Songül, Diyanet Sen İlçe temsilcisi İsmail Efe, Sivil Toplum Kuruluşları, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

        Program Gülay Samancı’nın gençlere bilgi aktarmasının ardından soru cevap şeklinde devam etti ve programın sonunda Samancı'ya Rahle hediye edildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Samancı,, Üniversiteli, Gençlerle, Buluştu,
Yorumlar
Haber Yazılımı