Haber Detayı
06 Aralık 2017 - Çarşamba 12:17 Bu haber 6405 kez okundu
 
Beyşehir'de Servis Araçları ile Taksilere Denetim
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde trafik ekipleri, kış mevsiminin gelmesi ile ilçe merkezinde faaliyet gösteren okul ve fabrikaların servis araçları ile taksilere yönelik denetimlerini sıklaştırdı.
Güncel Haberi
Beyşehir'de Servis Araçları ile Taksilere Denetim

BEYŞEHİR - Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehiriçi Trafik Bürosu Amirliği ekipleri, Beyşehir'de faaliyet gösteren okul ve fabrikalara ait servis araçları ile taksileri denetledi.

        Bu kapsamda sabah erken saatlerde başlayan denetimlerde yaklaşık 150 okul ve fabrika servis aracı ile 18 taksi kontrolden geçirildi.

       Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne çağrılan minibüs, midibüs, taksi ve otobüslerden oluşan toplu ulaşım araçları, genel fiziki durumu, kış lastikleri, koltuklarında emniyet kemerlerinin olup olmadığı, far ve ışık donanımları, eksik evrak ve mevzuat gereği uyulması gerekli tüm kurallar yönünden kontrol edildi.

        Denetimlerde, yönetmelik gereği aracında eksiği bulunmayan araç şoförlerine ekipler tarafından teşekkür edildi.

        Öte yandan, Beyşehir'de emniyet kemeri uygulaması kullanım alışkanlığını yaygınlaştırmak için önümüzdeki günlerde şehir merkezinde bu yönde uygulamaların da sıklaştırılacağı öğrenildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, Servis, Araçları, ile, Taksilere, Denetim,
Yorumlar
Haber Yazılımı