Haber Detayı
05 Aralık 2017 - Salı 09:51 Bu haber 11015 kez okundu
 
Ahmet Tontu Esnaf Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
BEYŞEHİR - Beyşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan adayı Ahmet TONTU basın mensupları ile bir araya geldi.
Güncel Haberi
Ahmet Tontu Esnaf Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

BEYŞEHİR - Beyşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odasının 2018 yılında yapılacak olan seçimde adaylığını açıklayan Ahmet Tontu, İkizler Restoranda basın mensupları ile bir araya geldi.

       Toplantıda konuşan Tontu; Esnaf ve Sanatkârlar odasının 2018 yılının ilk aylarında yapılacak olan seçimlerde aday olduğunu söyleyerek “Bu hizmet yarışında esnafımızı en iyi şekilde temsil etmek için bu göreve talip olduğunu belirterek, "Rabbim bizlere bu görevi nasip ederse genç, dinamik, bilgili ve donanımlı bir kadro ile hizmet yarışında olacağız” dedi.

      2014 yılından bu yana odanın yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptığını ve görev yaptığı süre içerisinde eksiklikleri gördüğünü bunları tamamlamak ve yenilikleri yapmak üzere çalışma ekibini hazırladıklarını belirten Tontu, “ Esnaf ve sanatkârlarımıza daha iyi hizmet edebilmek için bu göreve talip oldum. Beyşehir’de değişim esnafımızda gelişim ilkesi ile bu yola çıktık." 22 yıldır hizmet sektöründe esnaflık yapan Tontu, "bizim tek amacımız esnafımıza sahip çıkmak onların yanında olduğumuzu ve bir odalarının olduğunu göstermektir" dedi.

      Tontu: "Sivil toplum kuruluşları şehrimizin hareket mekanizmasıdır. Sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte istişareler ederek şehrimizi ve esnafımızı bulunduğu yerden daha ileriye götürmeyi hedefliyoruz. Çıkmış olduğumuz bu hizmet yarışında ilkeli ve dürüst bir seçim olması dileğiyle, esnafımıza bereketli kazançlar dilerim” dedi.

       Ahmet Tontu 1978 Beyşehir doğumlu, ilk, orta, lise eğitimini Beyşehir’de, üniversite eğitimini'de Seydişehir’de tamamladı. Evli ve 2 çocuk babası.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Ahmet, Tontu, Esnaf, Odası, Başkanlığına, Adaylığını, Açıkladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı