Haber Detayı
11 Mart 2022 - Cuma 16:30 Bu haber 4021 kez okundu
 
Beyşehir’de Yağ Denetimleri Sıkılaştırıldı
BEYŞEHİR - Beyşehir’de polis, zabıta ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri merkezde bulunan marketlerde ayçiçeği yağı stokçuluğu ve fahiş fiyat denetimlerini sıklaştırdı.
Güncel Haberi
Beyşehir’de Yağ Denetimleri Sıkılaştırıldı

BEYŞEHİR - Beyşehir’de polis, zabıta ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri merkezde bulunan marketlerde ayçiçeği yağı stokçuluğu ve fahiş fiyat denetimlerini sıklaştırdı.

Beyşehir  İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinden oluşan kurumlar tarafından yağ ve gıda üzerine stokçuluğun önüne geçmek amacıyla, merkezde bulunan market ve depolarda denetim gerçekleştirmeye devam ediyor.

Denetimlerde son günlerde gündem olan “Fahiş fiyat ve stokçuluk” konusunda usulsüzlük yapılıp yapılmadığını kontrol eden ekipler, depolarında yağ ve temel gıda maddelerini stokladıkları ve yağ ürünlerinde fahiş fiyat uyguladıkları tespit edilen marketler hakkında cezai işlem uyguladı.

Öte yandan KDV indiriminin ardından fiyatlarda oluşan indirimleri de ele alan ekipler, ürünlerin reyon ve kasa fiyatlarını karşılaştırdı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Yağ, Denetimleri, Sıkılaştırıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı