Haber Detayı
17 Haziran 2021 - Perşembe 10:26 Bu haber 3724 kez okundu
 
Beyşehir'de Yaz Dönemi Ücretsiz Atölye Faaliyetleri Başlıyor
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, gençlere yönelik yaz dönemi ücretsiz atölye faaliyetleri önümüzdeki günlerde başlıyor.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir'de Yaz Dönemi Ücretsiz Atölye Faaliyetleri Başlıyor

BEYŞEHİR - Beyşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Beyşehir Gençlik Merkezi tarafından organize olarak yürütülen atölye çalışmaları arasında futbol, voleybol, basketbol, güreş, satranç, akıl zeka, kort tenis, kano, badminton, okçuluk, gitar, bağlama ve saz eğitimleri yer alıyor. Ayrıca, açılacak Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma atölyesi de sözkonusu faaliyetler arasında bulunuyor.

Konuyla ilgili olarak İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, bu eğitim ve faaliyetlere katılmak isteyen gençlerin 25 Haziran 2021 tarihine kadar Gençlik Merkezi'ne başvuruda bulunarak kayıtlarını yaptırması gerektiği belirtildi.

Başvuruların sona ermesinin ardından 30 Haziran tarihine kadar grupların belirleneceği ve bir planlama yapıldıktan sonra 5 Temmuz'ta ise faaliyetlerin başlayacağı bildirildi.

Öte yandan, atölye faaliyetleriyle ilgili olarak oluşturulan grup ve yapılan planlamaların Beyşehir İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Beyşehir Gençlik Merkezi sosyal medya hesapları ile Gençlik Merkezi binasında asılacak görsellerle katılımcılara duyurulacağı da kaydedildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, Yaz, Dönemi, Ücretsiz, Atölye, Faaliyetleri, Başlıyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı