Haber Detayı
23 Ocak 2020 - Perşembe 17:58 Bu haber 3400 kez okundu
 
Beyşehir’de yaz-kış demeden bakım onarım mesaisi
BEYŞEHİR - Beyşehir kent merkezindeki ve dış mahallelerde bulunan yolların bakım onarım ve asfalt yama mesaisi hız kesmeden devam ediyor.
Güncel Haberi
Beyşehir’de yaz-kış demeden bakım onarım mesaisi

BEYŞEHİR - Beyşehir kent merkezindeki ve dış mahallelerde bulunan yolların bakım onarım ve asfalt yama mesaisi hız kesmeden devam ediyor.
Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış şartları ve kullanımdan dolayı deforme olan, bozulan, hasar gören yollarda bakım, onarım ve iyileştirme ve düzenleme çalışmalarına devam ediyor.
Yaz kış gözetmeksizin vatandaşlara daha iyi hizmet vermek için oluşturulan yol onarım ve iyileştirme ekipleri, özellikle dış mahallelerdeki başlattığı yoğun mesaisi hız kesmeden sürüyor. Ekipler, ilk olarak yollardaki bozuk bölümleri kesip yama için uygun hale getiriyor. Ardından bozuk bölümler sıcak asfaltla kaplanarak yollar onarılıyor.
Fen İşleri Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, ilçe merkezinde yürütülen yol iyileştirme çalışmaları kapsamında asfalt yama ekiplerinin mesaisini sürdürdüğü belirtti.

Yapılan açıklamada, “Ekiplerimiz, öncelikle belirlenen bir program dâhilinde merkez ve dış mahalle yolları ring halinde tarayarak yapılması gereken bozuk satıhları tespit ediyor. Ardından buralarda asfalt yama çalışmasını gerçekleştiriyor. Kent merkezinde yollarda oluşan çukurların vatandaşlarımızı, özellikle sürücülerimizi mağdur etmemesi için başlattığımız yol iyileştirme çalışmalarımız sürüyor. Bazı mahallelerimizde asfalt yolların üzerinde meydana gelen çukurlar, trafik konforunu rahatsız ederken, araç sürücülerine de zor anlar yaşatabiliyor. Bunun önüne geçebilmek için mahallelerimizdeki yollarda yama çalışmalarını yaparak sürücülerimizin taşıt trafiğinde rahat hareket etmeleri için gayret gösteriyoruz.
Bununla ilgili olarak ekiplerimizi ihtiyaç duyulan tüm güzergâhlarda yama çalışması için seferber ettik. Ekiplerimiz, yaz kış demeden gösterdiği bu faaliyetlerle vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermeye devam ediyor” İfadelerini kullandı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, yaz-kış, demeden, bakım, onarım, mesaisi,
Yorumlar
Haber Yazılımı