Haber Detayı
16 Mayıs 2017 - Salı 11:26 Bu haber 6263 kez okundu
 
Beyşehir’deki Yangında Son Durum
BEYŞEHİR - Beyşehir’e yeni yapılan devlet hastanesi inşaat alanında çıkan yangının ana bina ve eklentilerine herhangi bir zararının sözkonusu olmadığı belirtildi.
Güncel Haberi
Beyşehir’deki Yangında Son Durum

BEYŞEHİR - Beyşehir Beytepe Mahallesi’nde bulunan yeni devlet hastanesi inşaat alanında  dün öğleden sonra meydana gelen yangın olayı ile ilgili olarak yatırımın yapımını üstlenen firmadan açıklama geldi. Açıklama ile birlikte yangının çıkış esnasında çekilen  bir fotoğraf karesi de kamuoyu ile paylaşıldı. 

İntim İnşaat Şantiye Sorumlusu Ferat Beksek, yaptığı yazılı açıklamada, yangının ana bina ile eklentileri arasında yer alan boşluk kısımda bulunan yalıtım malzemelerinin kaynak yaparken tutuşması sonucu meydana geldiğini belirterek, “Yanan malzeme, petrol türevi bir madde olduğu için yangın sonrasında gökyüzüne yükselen yoğun bir duman yaşanmış olup, bu  yoğun dumanla birlikte sanki çok büyük çaplı bir yangın çıkmış ve binalara  da zarar vermiş gibi sosyal medyada yer alan bilgi kirliliği üzerine bu açıklamayı yapmayı uygun görmüş bulunuyoruz. Çıkan küçük çaplı yangının ne ana binaya ne de eklentilerine sirayet ederek herhangi bir zarar vermesi sözkonusudur.  Yangın, bina içerisinde değil dışında meydana gelmiş ve zarar gören malzemeler sadece yalıtım malzemeleri olmuştur. İtfaiye ekiplerimiz de kısa süre içerisinde yangın mahalline gelerek yalıtım malzemelerindeki alevleri söndürmüştür.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’deki, Yangında, Son, Durum,
Yorumlar
Haber Yazılımı