Haber Detayı
18 Temmuz 2018 - Çarşamba 13:19 Bu haber 5390 kez okundu
 
Beyşehir Demokrasi Şöleni Sona Erdi
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, üç gündür devam eden Beyşehir Demokrasi Şöleni sona erdi.
Güncel Haberi
Beyşehir Demokrasi Şöleni Sona Erdi

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Beyşehir Demokrasi Şöleni son buldu.

       Beyşehir Gölü kenarındaki festival alanında gerçekleştirilen şölenin son gününde İlçe Müftülüğü tarafından hazırlanan program  çerçevesinde din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim okundu, kaside ve ilahiler seslendirildi, üçlü sala dinletileri gerçekleştirilerek tüm şehitler için dualar edildi.

      15 Temmuz şehitleri ve demokrasi zaferi temalı marş, ezgi ve şiir dinletilerinin de yer aldığı program, 15 Temmuz destanı ve demokrasi zaferi belgesel gösterimi ile son buldu.

       Beyşehir’de İlçe Kaymakamlığı’nın öncülüğünde,  Beyşehir Belediyesi ve İlçe Müftülüğü’nün de katkı ve destekleriyle 15 Temmuz’da milli birlik yürüyüşü ile başlayan ve daha sonra festival alanında devam eden çeşitli programlarla 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri düzenlenmiş, bu  kapsamda şehitleri anmak amacıyla İlçe Belediyesi tarafından yürütülen Beyşehir Demokrasi Şöleni de başlamıştı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Demokrasi, Şöleni, Sona, Erdi,
Yorumlar
Haber Yazılımı