Haber Detayı
13 Ekim 2018 - Cumartesi 18:27 Bu haber 16993 kez okundu
 
Beyşehir Eğitim Bir-sen'de Seçim
BEYŞEHİR - Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Beyşehir İlçe/ Üniversite Temsilciliği olağan genel kurulunda mevcut başkan Mehmet Bilir yeniden seçildi.
Güncel Haberi
Beyşehir Eğitim Bir-sen'de Seçim

BEYŞEHİR - Beyşehir gazi İlkokulu'nda yapılan Eğitim Bir-Sen Beyşehir İlçe/ Üniversite Temsilciliği olağan genel kurulunda kayıtlı 620 üyeden 507’si oy kullandı.

İki listeyle gidilen seçimlerde kullanılan 507 oyun 316'sini alan Mehmet Bilir, yeniden dört yıllığına Eğitim Bir-Sen Beyşehir şube başkanlığına seçilirken, Adem Yılış’da 177 oy aldı. Yönetim kurulu üyeliklerine ise Mevlüt Bakır, Ebubekir Sıddık Şan, İbrahim Sümbül, Hasan Gürsoy, İbrahim Kenanoğlu ve Hüseyin Çetinkaya seçildi.

Mehmet Bilir, "Beni tekrar bu göreve layık gören öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kucaklayıcı bir yönetim anlayışıyla yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte üyelerimizin sorunlarının çözümü için çaba harcayacağız. Beyşehir'de sendika olarak eğitim sorunlarının çözümü, sorunların çözümüne katkı ve eğitim çıtasının yükseltilmesi konusunda çalışacağız" dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Eğitim, Bir-sen'de, Seçim,
Yorumlar
Haber Yazılımı