Haber Detayı
13 Ekim 2018 - Cumartesi 15:38 Bu haber 5478 kez okundu
 
TEKNOFEST’te Derece Alan Konya Teknik Üniversitesi Öğrencilerine Ödül
Konya Büyükşehir Belediye Meclisi, İstanbul’da düzenlenen TEKNOFEST’te çeşitli yarışmalarda derece elde eden Konya Teknik Üniversitesi öğrencilerini ödüllendirdi.
Eğitim-Kültür Haberi
TEKNOFEST’te Derece Alan Konya Teknik Üniversitesi Öğrencilerine Ödül

Konya Büyükşehir Belediye Meclisi, İstanbul’da düzenlenen TEKNOFEST’te roket yarışması, TÜBİTAK Uluslararası Hava Aracı Yarışması, model uydu, robotaksi, yüksek ve alçak irtifa kategorilerinde derece alan Konya Teknik Üniversitesi\'nden öğrencileri ve danışman hocalarını ödüllendirdi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, derece alan öğrencileri ve danışman öğretmenleri Büyükşehir Belediye Meclisi’nde ağırlayarak kendilerini tebrik etti.

GENÇLERİMİZ KONYA’YI ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE TEMSİL ETTİ

Başkan Altay, “TEKNOFEST, Türkiye’nin yeni nesil festivallerinden birisi oldu. Çok da önemli yarışmalar düzenleniyor. Konya Bilim Merkezi olarak da TEKNOFEST’te stant açarak orada bulunmuştuk. Genç arkadaşlarımız da şehrimizi çok güzel bir şekilde temsil ettiler ve Cumhurbaşkanımızın elinden ödüllerini aldılar. Büyükşehir Belediyesi olarak genç arkadaşlarımıza bundan sonra da çok daha büyük başarılar diliyoruz. Konya’yı güzel bir şekilde temsil ettikleri için de kendilerine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. TEKNOFEST’te dereceye giren 23 öğrenci ve 3 danışman öğretmen Konya Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından teşekkür belgesi ile altınla ödüllendirildi. Öğrenci ve danışman öğretmenlerin belge ile hediyeleri Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile ilçe belediye başkanları tarafından takdim edildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: TEKNOFEST’te, Derece, Alan, Konya, Teknik, Üniversitesi, Öğrencilerine, Ödül,
Yorumlar
Haber Yazılımı