Haber Detayı
04 Mart 2022 - Cuma 00:08 Bu haber 15894 kez okundu
 
Beyşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na Muhlis Bülbül seçildi
BEYŞEHİR - Beyşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel kurulda 14 oy farkıyla seçimi kazanan Muhlis Bülbül başkanlığa seçildi.
Güncel Haberi
Beyşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na Muhlis Bülbül seçildi

BEYŞEHİR - Beyşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel kurulda 14 oy farkıyla seçimi kazanan Muhlis Bülbül başkanlığa seçildi.

Atik Kafe toplantı salonunda gerçekleştirilen ve divan başkanlığını TESK Denetim Kurulu Üyesi ve Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak'ın yaptığı genel kurulda, seçimlere mevcut başkan olarak giren Yaşar Yıldırır ile oda üyesi Muhlis Bülbül başkan olabilmek için yarıştı.

5 sandıkta oy kullanılırken oyların tasnif edilmesinin ardından oda üyelerinin 724'ünün oyunu alan Muhlis Bülbül, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na seçildi. Yıldırır ise 710 oy aldı.

Beyşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na seçilen Muhlis Bülbül, oda üyelerine kendisini bu göreve layık görmesinden dolayı teşekkür etti. Genel kurul öncesi adaylık yarışına giren Bülbül, oda üyelerine "yenilik ve değişim" çağrıları yaparak destek istemişti. Genel kurulda yeni yönetim ve denetim kuruluna seçilen isimler de belirlendi.

Yönetim Kurulu asil üyeleri: Ahmet Tontu, Şerafettin Eken, Mustafa İpek, Gürsel Bayındır, Ramazan Onur, Alişan Cihan, Nurullah Baler, Selim Haştar. Yönetim Kurulu yedek üyeleri: Erdem Dedeoğlu, Hüseyin Sevimli, Mehmet Ötegen, Resul Erdem Ağmış, Çiğdem Yağar, Ömer Faruk Kaya, Fatma Kalaycı, Sefa Tonbalak, Ayşe Usta.

Denetim Kurulu asil üyeler: Seyit Çalmaz, Erdem Erdoğan, Dilek Kocagüzel. Denetim kurulu yedek üyeler: Yasin Aygül, Mediha Karakaya, Abdulhamit Parlakkaya.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Esnaf, ve, Sanatkarlar, Odası, Başkanlığı'na, Muhlis, Bülbül, seçildi,
Yorumlar
Haber Yazılımı