Haber Detayı
21 Nisan 2018 - Cumartesi 12:34 Bu haber 5320 kez okundu
 
Beyşehir Gazeteciler Cemiyetinden Hayırlı Olsun Ziyareti
BEYŞEHİR - Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Mustafa Akbıyık’a Beyşehir Gazeteciler Cemiyetinden hayırlı olsun ziyareti.
Güncel Haberi
Beyşehir Gazeteciler Cemiyetinden Hayırlı Olsun Ziyareti

BEYŞEHİR - Ticaret Odası Başkanlığında gerçekleşen ziyarete; Beyşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şeref Yaşar ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

       Ziyarette konuşan Başkan Akbıyık; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Akbıyık: “Allah cc. Bugün sivil toplum örgütlerinin en büyüğü olan Beyşehir Ticaret Odası Başkanlığını nasip etti, üyelerimizin teveccühüyle. Bundan böyle tüm platformlarda Beyşehir’imizi en iyi şekilde temsil edeceğiz, etmek için gayret göstereceğiz.  Ülke ekonomisine, istihdama katkı sağlamak için elimizden gelen gayret ve çaba içerisinde olacağız.  Odamızı, üyelerimize daha aktif şekilde yardımcı olmak için bütün gayret ve çabayı sarf edeceğiz.  Hep birlikte, ben yok biz varız” dedi.
         Cemiyet başkanı Yaşar’da konuşmasında; “Ticaret Odası Beyşehirli iş adamlarımızın bir araya geldiği en büyük sivil toplum kuruluşu. Bizler sivil toplum kuruluşları olarak, şehrimizin kazanımları adına hep birlikte hareket etmeliyiz. Hep birlikte hareket ettiğimiz zaman, birçok şeyi başaracağımıza inanıyorum. Yeni seçilen yönetim kurulu başkanımız ve üyeleri olarakta bölgemizin ekonomisine katkı sağlayacak değerli projelere imza atacaklarına inanıyorum ve bu vesile ile hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Gazeteciler, Cemiyetinden, Hayırlı, Olsun, Ziyareti,
Yorumlar
Haber Yazılımı