Haber Detayı
05 Ocak 2018 - Cuma 09:04 Bu haber 6556 kez okundu
 
Beyşehir Hasta Konuk evi Şubat'ta Açılacak
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve Beyşehir Belediyesi meclis üyeleri ile birlikte yeni bölge hastanesinin yanına yapılan hasta konuk evini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Yaşam Haberi
Beyşehir Hasta Konuk evi Şubat'ta Açılacak

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi tarafından, Beyşehir Devlet Hastanesi’nin yanına yapılan 36 yataklı hasta konuk evine giderek incelemelerde bulunan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, kendisine eşlik eden AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve meclis üyelerine hasta konuk evi hakkında bilgiler vererek hastane ile birlikte hasta konuk evinin de Şubat ayı içerisinde hizmete gireceğini belirtti.

      Özaltun yaptığı açıklamada; “Bölge hastanesinin yapılamasının ardından hastaneye gelen bölgede ki insanlarımızın yakınlarının kalabileceği, konaklayabileceği alanlar ihtiyacı doğdu. Tabi hal böyle olunca bizde Beyşehir Belediyesi olarak bölge hastanemize gelen hasta yakınlarının kalabilecekleri ve özellikle ücret ödemeden konaklayabilecekleri bir proje hazırladık. Burada ki amacımız hastaneye gelen hemşerilerimizin otel konforunda ki hastanemizde muayeneleri yapılırken, aynı zamanda hasta yakınlarımızın gönül rahatlığıyla kalabileceği alanlar yapmaktı. Hedefimiz hemşerilerimizin daha huzurlu, daha geniş, daha ferah alanlarda yaşamalarını sağlamak. Belediyemizin yapmış olduğu 36 yataklı hasta konuk evi hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun inşallah” dedi.

      Özaltun kendisine eşlik eden ilçe başkanı Şenol’a ve meclis üyelerine de teşekkür etti. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Hasta, Konuk, evi, Şubat'ta, Açılacak,
Yorumlar
Haber Yazılımı