Haber Detayı
28 Şubat 2018 - Çarşamba 13:54 Bu haber 9285 kez okundu
 
Beyşehir Heyetinden Ankara Ziyaretleri
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’un beraberindeki heyetle beraber Ankara’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunduğu bildirildi.
Siyaset Haberi
Beyşehir Heyetinden Ankara Ziyaretleri

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanlığı’ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, Başkan Özaltun’un kendisine eşlik eden AK Parti İlçe Teşkilatı mensupları, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları ile birlikte bir heyet halinde Ankara’da birtakım ziyaretler gerçekleştirdiği belirtildi.

        Açıklamada, Beyşehir heyetinin AK Parti Grup Toplantısı’nda Başbakan Binali Yıldırım’ın yaptığı konuşmayı dinlediği, ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ile Konya milletvekilleri Mehmet Babaoğlu, Leyla Şahin Usta ve Uğur Kaleli ile biraraya gelerek, gerçekleştirilen toplantıda Beyşehir ile ilgili talep ve yatırım konularının ele alındığı kaydedildi.

Ziyaretlerde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya ile de biraraya gelen heyetin, ilçede yürütülen yatırım ve hizmetler hakkında bilgilendirmede bulunduğu belirtildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Heyetinden, Ankara, Ziyaretleri,
Yorumlar
Haber Yazılımı