Haber Detayı
23 Temmuz 2019 - Salı 10:14 Bu haber 5068 kez okundu
 
Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Üniversite Tercihleri İçin Tercih Danışma Merkezleri Oluşturdu
BEYŞEHİR - Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Üniversite Tercihleri İçin Tercih Danışma Merkezleri Oluşturdu
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Üniversite Tercihleri İçin Tercih Danışma Merkezleri Oluşturdu

BEYŞEHİR - 2019 YKS Üniversite sınavına giren adayların sonuçları 17 Temmuz tarihinde açıklandı. 23-29 temmuz tarihleri arasında tercih yapacak. Öğrenciler, Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tercih danışmanlığı merkezi kuruldu.

Bu komisyonlarda Rehberlik Öğretmenleri ve Psikolojik Danışmanlar tarafından adaylara tercih danışmanlığı hizmeti verilecek. Beyşehir’de 12 merkezde açılan tercih danışmanlık merkezlerinde; 23-29 Temmuz tarihleri arasında üniversite tercihlerinde çok fazla seçenek ve koşul olduğunu, adayların bu seçenekler arasında hata yapmadan tercih yapabilmesi için mutlaka destek almaları gerektiğini belirtiyor. 

Tercih bildirim işleminizi tamamladıktan sonra "Tercih Süresi" içerisinde https://ais.osym.gov.tr internet adresinden tercihlerinizde değişiklik yapabilirsiniz. Tercih işleminizi tamamladıktan sonra "Tercih Süresi" içerisinde https://ais.osym.gov.tr internet adresinden tercih bilgilerinizi mutlaka kontrol ediniz ve yazıcıdan tercih listenizin bir dökümünü edinerek saklayınız.

Beyşehir Tercih Danışman Merkezi açılan okullar.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, İlçe, Milli, Eğitim, Müdürlüğü,, Üniversite, Tercihleri, İçin, Tercih, Danışma, Merkezleri, Oluşturdu,
Yorumlar
Haber Yazılımı