Haber Detayı
23 Temmuz 2019 - Salı 10:24 Bu haber 6834 kez okundu
 
Beyşehili Off-Road'cılardan Büyük Başarı
BEYŞEHİR - Belediye Başkanı Bayındır, Bozüyük’te düzenlenen yarışlarda dereceye giren Beyşehirli pilotları başarısından ötürü kutladı
Spor Haberi
Beyşehili Off-Road'cılardan Büyük Başarı

Belediye Başkanı Bayındır, Bozüyük’te düzenlenen yarışlarda dereceye giren Beyşehirli pilotları başarısından ötürü kutladı

BEYŞEHİRLİ OFF-ROADCULAR BİLECİK'TE KUPALARI KALDIRDI

Beyşehirli off-road pilotları, Bilecik’in Bozüyük ilçesinde düzenlenen yarışlarda klasmanlarında 3 birincilik derecesi elde etti.S4 klasman birincisi olan Haceli Şam aynı zamanda genel klasmanda da elde ettiği birincilik derecesiyle göz doldurdu.

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, Bozüyük Off-Road Kulübü tarafından Bozüyük Belediyesi’nin evsahipliğinde ilk kez düzenlenen off-road yarışlarına Beyşehir’in de aralarında olduğu Türkiye’nin farklı illerinden çok sayıda off-road pilotu katıldı.

HEM KLASMAN, HEM DE GENEL KLASMANDA GELEN BAŞARI...

150 aracın katıldığı ve zorlu mücadelelere sahne olan, izleyicilere heyecanlı anlar yaşatan yarışlarda, zaman zaman araçlar da devrildi, talihsiz kazalar yaşandı. Yarışlara katılan 4 bayan sporcu da birincilik mücadelesi verdi.

Zorlu yarışların ardından Beyşehir’den katılım sağlayan pilotlardan Haceli Şam ve yardımcı pilotu Nevzat Akkuş S4, Abdullah Şam-Muhammet Şam ikilisi S3, Serhat Dursun Akdemir-Emrah Ceran ikilisi ise S1 klasmanlarında birincilik elde etti. Mustafa Gül-Emre Süslü ikilisi ise S4 klasmanında ikinci oldu.

S4 klasmanının birincisi Haceli Şam-Nevzat Akkuş ikilisi aynı zamanda genel klasmanda birinci, Serhat Dursun Akdemir-Emrah Ceran ikilisi ise üçüncü oldu.S4’te klasman ikincisi olan Mustafa Gül-Emre Gül ikilisi de genel klasmanda ikincilik derecesi elde etti. Yarışlarda dereceye giren isimlere ödüllerini ve kupalarını Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve programı izleyen protokol mensupları verdi.

BAŞKAN BAYINDIR'DAN KUTLAMA

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yaptığı açıklamada, Bozüyük’te yapılan off-road yarışlarında klasmanlarında ve genel klasmanda Konya ve Beyşehir bölgesini her zaman olduğu gibi en iyi şekilde temsil ederek birinci gelen ve dereceye giren Beyşehirli pilotları kutlayarak, “Beyşehirli off-road pilotlarımız Türkiye’nin farklı illerinde zaman zaman düzenlenen katıldıkları her yarışlarda maşallah elleri boş dönmüyor, mutlaka bölgemize kupalarla dönüş sağlıyor. Başarılarının devamını diliyorum, hepsini tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehili, Off-Road'cılardan, Büyük, Başarı,
Yorumlar
Haber Yazılımı