Haber Detayı
31 Mayıs 2019 - Cuma 14:21 Bu haber 4532 kez okundu
 
Beyşehir’in Caddeleri Göl Mavisi Renklere Bürünüyor
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, cadde ve sokaklardaki kaldırım taşları göl mavisi renklere bürünüyor.
Yaşam Haberi
Beyşehir’in Caddeleri Göl Mavisi Renklere Bürünüyor

BEYŞEHİR - Türkiye’nin en büyük tatlı su gölüne kıyısı olan Beyşehir ilçe merkezindeki ana caddelerde bulunan kaldırım ve refüjlerdeki bordür taşları mavi beyaz renklere  boyanıyor.

Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, ilk etapta çarşı merkezindeki kaldırım ve refüjlerdeki  bordür taşları ilçenin sembolü olan mavi beyaz renklere boyanıyor. Ekipler, şehir merkezindeki ana arter ve caddelerde kaldırım ve refüjlerdeki varsa yerinden sökülen bordür taşlarını da gözden geçirip bakım ve tamir ettikten sonra boyama mesaisine başlıyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yaptığı açıklamada, bordür taşlarının boyama çalışmalarının çarşı merkezinden başladığını zaman içerisinde şehrin genelinde yaygınlaştırılacağını belirterek, “Amacımız, üst yapı çalışmalarıyla da şehrimizi daha güzel ve bakımlı bir görünüme kavuşturmak, daha modern, estetik, daha temiz ve yaşanabilir bir kent haline dönüştürebilmektir. Bu çalışmaları önemsiyoruz, çünkü boyanan bordür taşları  araç sürücülerimiz için de uyarıcı bir nitelik taşıyor. Ekiplerimiz başlayan bu çalışmaları en kısa zamanda bitirebilmek için seferber olmuş durumda” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’in, Caddeleri, Göl, Mavisi, Renklere, Bürünüyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı