Haber Detayı
27 Nisan 2019 - Cumartesi 11:25 Bu haber 8307 kez okundu
 
Beyşehir'in Geleceği Masaya Yatırıldı
BEYŞEHİR - Beyşehir Sivil Toplum Örgütü Temsilcilerinin istişare toplantısında Beyşehir'in vizyon projeleri görüşüldü.
Güncel Haberi
Beyşehir'in Geleceği Masaya Yatırıldı

BEYŞEHİR - Beyşehir Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Temsilcilerinin istişare toplantısında Beyşehir'in vizyon projeleri görüşüldü.

Taşköprü Aile Çay Bahçesinde, Beyşehir Ticaret Odası'nın (BTO) önderliğinde bir araya gelen STK temsilcileri istişare toplantısına Belediye Başkanı Adil Bayındır ve bazı Kamu Kurum Müdürleride katıldı.

BTO Başkanı Mustafa Akbıyık; bölgemizin sorunları ve çözüm önerileri istişare edildiği bu toplantıda, Beyşehir'de yapılacak projeler hakkında STK'ların görüş ve önerilerinin önemli olduğunu, bu öneriler doğrultusunda bir yol haritası oluşturmak istediklerini söyledi.


Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır'da yaptığı konuşmada; "Benim Beyşehir Birliği dediğim tablo bu, sizler olmazsanız bizler olmayız. Bu STK’larla beraber alınacak kararlar, atılacak adımlar, tavsiyeler, bir dayanışma, bir istişare kurulu gibi çalışacağız hep beraber.  İçinden herkes kendine düşen payı alacak, herkes kendine düşen gayreti gösterecek. Farklı farklı kurumları temsil ediyorsunuz, sizlerin derdi Beyşehir’in derdidir, Beyşehir’in derdi hepimizin derdidir. Biz bunları birlikte çözmeye talip olduk. Biz belediye olarak doğumdan ölüme diyoruz belediyecilik. İnsan yaşamının olduğu her yerde belediyecilik.

Bayındır; “ben yaptım oldu değil, biz yaptık olduya varım. Makul olmalıyız, samimi olmalıyız, içimiz başka dışımız başka değil, yürekle olmalıyız, çünkü adı Beyşehir. Beyşehir varsa gerisi teferruattır” dedi.

Toplantının devamında söz alan temsilciler; Beyşehir'in geleceği ile ilgili görüşleri ve projeler hakkında görüş beyan ettiler.

Toplantının sonunda bu toplantıların her ay düzenli olarak yapılacağı ve belirlenen sorunların takip edileceği ifade edildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'in, Geleceği, Masaya, Yatırıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı