Haber Detayı
27 Nisan 2019 - Cumartesi 11:20 Bu haber 6903 kez okundu
 
Samancı; Dedikodulara Kulak Asmayın!
BEYŞEHİR - Ak Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İlçemize ve Bölgemize yapılan yatırımların takipçisi olmak bizim asli vazifemizdir” dedi.
Güncel Haberi
Samancı; Dedikodulara Kulak Asmayın!

BEYŞEHİR - Ak Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İlçemize ve Bölgemize yapılan yatırımların takipçisi olmak bizim asli vazifemizdir” dedi.

Samancı yaptığı açıklamada bölgede yapılan yatırımlardan söz ederken; “Yetkili ağızlardan çıkmadıkça verilen bilgiler dedikodu olmaktan ileri gitmeyeceğinden dikkate almamanızı rica ediyorum” dedi.

“DEDİKODULARA İNANMAYIN”

Ak Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı yaptığı açıklamada; “Bir süredir kamuoyunu meşgul eden Beyşehir-Seydişehir yolu inşasının tarafımca durdurulduğu gibi asılsız dedikodulara kulak asmamanızı istirham ediyorum. Beyşehir-Seydişehir yolunda havaların düzelmesi ile çalışmalar başladı. Gökçimen’de taş ocağında şantiye kurulumu bitme aşamasında. 7-9 km’ler arasında 5 adet menfezden oluşan sanat yapılarının inşası başladı. 12-13,5 km’ler arasındaki organize sanayiye kadar olan bölümde de toprak işleri başladı.”

“CUMHURBAŞKANIMIZIN TALİMATLARIYLA GEMBOS YOLU 2020’DE AÇILACAK”

Gembos yolu ile ilgili de açıklamalarda bulunan Samancı; “Manavgat-İbradı arası 16 km’lik kısım bölünmüş yol olarak yapımı devam ediyor. 32-67 km’ler arası ihale çalışmaları sürüyor. İki adet tüp tünel inşası mevcut. Antalya-Beyşehir yönündeki tünelin inşası tamamlandı. Diğer tünelin ise tamamlanmasına az bir mesafe kaldı. Bulunduğumuz yıl içerisinde Derebucak-İbradı ayrımına kadar olan 13 km’lik bölümün trafiğe açılması planlanıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın da talimatlandırdığı üzere 2020 yılında Beyşehir-Antalya (Gembos) yolu hizmete sunulmuş olacak.” Dedi.

BEYŞEHİR ÇEVRE YOLU

Samancı; Beyşehir Çevre yolu projesinin hayata geçtiğini belirterek; “Otogar-TüvTürk Muayene İstasyonu arası ve TürkTürk ayrımından sonraki bölümde toprak işleri çalışmalarına başlandı” dedi.

“Beyşehir’imizde ve bölgemizde başlattığımız yatırımların her zaman takipçisi olduğumuz gibi ihtiyaca göre yeni devlet yatırımlarının da arkasını aramak bizim asli vazifemizdir. Etkili kişiler haricinde verilen asılsız bilgileri dikkate almamanızı rica ediyor, tüm hemşerilerime selam ve hürmetlerimi sunuyorum” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Samancı;, Dedikodulara, Kulak, Asmayın!,
Yorumlar
Haber Yazılımı