Haber Detayı
22 Temmuz 2020 - Çarşamba 12:08 Bu haber 11774 kez okundu
 
Beyşehir'in ilk Kadın Başsavcısı görevine başladı
BEYŞEHİR - Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından 2020 yaz kararnamesi ile Konya’nın Beyşehir ilçesine atanan Beyşehir’in ilk kadın başsavcısı Tuba Ersöz Beyşehir Adliyesi’nde yeni görevine başladı.
Güncel Haberi
Beyşehir'in ilk Kadın Başsavcısı görevine başladı

BEYŞEHİR - Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından 2020 yaz kararnamesi ile Konya’nın Beyşehir ilçesine atanan Beyşehir’in ilk kadın başsavcısı Tuba Ersöz   Beyşehir Adliyesi’nde yeni görevine başladı.

Aydın’ın Nazilli İlçesi Adliyesi’nde cumhuriyet savcısı olarak görev yaparken son kararname ile Beyşehir Adliyesi’nde Başsavcılık görevine atanan Ersöz, makamında kendisini ziyaret eden Beyşehir’de görev yapan ulusal haber ajansı temsilcileri ve yerel basın mensuplarını kabul etti.

Ersöz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, basın mensupları  da Başsavcı Ersöz’e yeni görev ve görev yerinin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu, başarı dileklerini iletti.  Basın mensupları, ziyarette, Başsavcı Ersöz’e Beyşehir’deki basın ve medya faaliyetleriyle ilgili bilgiler de verdi.

Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Tuba Ersöz, aynı zamanda Türkiye’nin ilk tesettürlü başsavcısı olarak görev yapıyor.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'in, ilk, Kadın, Başsavcısı, görevine, başladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı