Haber Detayı
26 Eylül 2017 - Salı 10:17 Bu haber 4500 kez okundu
 
Beyşehir’in Sahildeki Parkları Cıvıl Cıvıl
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçe merkezindeki parklar, mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.
Yaşam Haberi
Beyşehir’in Sahildeki Parkları Cıvıl Cıvıl

BEYŞEHİR - Beyşehir Gölü kıyısındaki, Beyşehir ilçe merkezinin en büyük  ve en gözde parkı olan Vuslat Parkı haftanın her günü vatandaşların  akınına uğrarken, hafta sonları da yoğun ziyaretçi çekiyor.

       Aileleriyle parka gelen ve sahil boyunda yürüyüş yaparak, alandaki değişik aktivitelerden yararlanan ziyaretçiler, zamanlarının  büyük bölümünü burada geçiriyor.

       Beyşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği yeni düzenleme çalışmalarıyla Vuslat Parkı’nın yeni cazibe merkezi alanı haline dönüşen Jandarma burnu mevkisine de gelen ziyaretçiler, buraya yerleştirilen kamelyalar da gün boyu oturarak hem güzel vakit geçiriyor, hem de temiz hava teneffüs edip göl manzarasını ve gün batımı anlarında ise Beyşehir’in ünlü grup vaktini  izleme imkanı buluyor.

        Vuslat Parkı’nda Beyşehir Belediyesi’ne ait jetboat kiralayıp göl sularında adrenalin keyfi yaşayan ziyaretçiler, çocuk otobüsü ve gezinti bisikletleriyle alanda gezinti yapmanın keyfini de doyasıya çıkarıyor.

        Parkın ziyaretçileri, spor komplekslerinde futbol, basketbol, voleybol ve tenis gibi sportif aktivitelerden de yararlanabilirken, skate parka  ise paten sporuna ilgi duyan gençler yoğun ilgi gösteriyor.  Eylül ayının son günlerine rağmen güzel havayı fırsat bilenler ise, Vuslat Parkı kıyısındaki sahilde yüzmenin tadını çıkarıyor.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’in, Sahildeki, Parkları, Cıvıl, Cıvıl,
Yorumlar
Haber Yazılımı