Haber Detayı
18 Haziran 2022 - Cumartesi 13:52 Bu haber 4516 kez okundu
 
Beyşehir Jandarmaya Saygı Sürüşü
BEYŞEHİR - Beyşehir'de motosiklet tutkunları, Jandarma Teşkilatı’nın 183’üncü kuruluş yıl dönümünü motosikletleriyle düzenledikleri “saygı sürüşü” etkinliği ile kutladı.
Güncel Haberi
Beyşehir Jandarmaya Saygı Sürüşü

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde motosiklet tutkunları, Jandarma Teşkilatı’nın 183’üncü kuruluş yıl dönümünü motosikletleriyle düzenledikleri “saygı sürüşü” etkinliği ile kutladı.

Beyşehir’in Huğlu Mahallesi’nde faaliyet gösteren Huğlu Motosiklet Sevdalıları (HUMOS) Kulübü tarafından gerçekleştirilen ve yerleşim biriminde başlayıp 34 kilometre boyunca devam eden sürüş etkinliği, Beyşehir ilçe merkezindeki şehir turu sonrasında İlçe Jandarma Komutanlığında tamamlandı.

Etkinliğe katılan motosiklet tutkunlarını İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Muhsin Başkaya, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Türken, daire amirleri ve jandarma teşkilatı mensupları kışla içerisinde karşıladı.

Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, yaptığı konuşmada, Jandarma Teşkilatı’nın 183’üncü kuruluş yıldönümü münasebetiyle yapılan bu etkinlikten dolayı motosiklet sevdalılarına teşekkür ederek, “Çok ince ve nazik bir davranış oldu. Her yıl yaptığınız gibi, bu yıl da yaptığınız faaliyet için size teşekkür ediyoruz. Bu teşkilat iç güvenlik birimlerinin en temel iki taşından birisidir ve dimdik ayaktadır. Nasıl ayaktadır, sizlerin sayesinde ayakta kalıyoruz. Devlet millet el ele vererek ayakta kalmaya da devam edecektir.”ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Muhsin Başkaya’ya bir buket çiçek takdim edilerek, günleri kutlandı. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Jandarmaya, Saygı, Sürüşü,
Yorumlar
Haber Yazılımı