Haber Detayı
30 Ekim 2017 - Pazartesi 16:42 Bu haber 8177 kez okundu
 
Beyşehir-Kadınhanı Belediyelerinin dostluğu: 1-1
BEYŞEHİR - Konya Amatör Küme Süper Grup’ta üst sıralar için mücadele veren ilçe temsilcimiz Beyşehir Belediyespor, evinde ağırladığı aynı iddiaya sahip Saiteli Kadınhanı Belediyespor’la yenişemeyerek 1-1 berabere kaldı.
Spor Haberi
Beyşehir-Kadınhanı Belediyelerinin dostluğu: 1-1

BEYŞEHİR - Beyşehir 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın ilk 45 dakikalık bölümünde taraflardan gol sesi çıkmayınca ilk yarı 0-0 sona erdi.

         İkinci yarıda sağ kanattan bir atak geliştiren konuk takım, 60.dakikada Bekir’in golüyle deplasmanda 1-0 öne geçti.

         Golden sonra beraberliği sağlamak için rakip kale önünde etkili ataklar geliştirmeye çalışan ve Ömer’in hakem tarfından kırmızı kartla oyundan ihraç edilmesinin ardından sahada kalan dakikalarda 10 kişi ile mücadele vermek durumunda kalan Beyşehir Belediyespor,  75.dakikada geliştirdiği bir kontratakta Metehan’ın attığı golle durumu eşitledi: 1-1.

         Bu gol aynı zamanda karşılaşmanın da skoru oldu.

         Müsabakayı Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’un yanısıra Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Nuri Ödük, Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır, Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Muslu da protokol tribünlerinden izledi.  

        Süper Grup’ta, ligin 4’üncü haftasına dahil oynanan diğer karşılaşmalarda alınan sonuçlar ise şöyle:

       Selçukspor 1-Karapınar Belediyespor 2, Altınekin 2-Selçuklu Belediye 4, Ç.Çumra Belediye 2-Seydişehir Belediye 1, Ilgın Belediye 2-Y.Emirgazi Belediye 2. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir-Kadınhanı, Belediyelerinin, dostluğu:, 1-1,
Yorumlar
Haber Yazılımı