Haber Detayı
31 Ekim 2017 - Salı 10:03 Bu haber 4899 kez okundu
 
Derbent’te Kariyer Günleri
DERBENT - Konya Barosu Başkanı Av.Mustafa Uludağ, Derbent ilçesinde "kariyer günleri" kapsamında öğrencilerle buluştu.
Bölgeden Haberi
Derbent’te Kariyer Günleri

DERBENT - Derbent İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede öğrenim gören öğrencilere yönelik olarak düzenlenen "Derbent Kariyer Programı" çerçevesinde Derbent Belediyesi Kültür Merkezi'nde öğrencilerle biraraya gelen Baro Başkanı Aladağ, onlara mesleki deneyim ve tecrübelerini paylaştı.

       Öğrencilerle sohbetinde kendisinin de Derbent ilçesinde doğup büyüdüğünü, birçok imkansızlıklar içerisinde eğitim hayatını devam ettiğini belirten Aladağ, ancak çok çalışarak bugünkü durumuna geldiğini belirtti. Aladağ, öğrencilere çeşitli tavsiyelerde de bulunurken, hiç yorulmadan, bıkmadan çok çalışarak, dürüstlük ve doğruluktan ayrılmadan eğitim yaşamına devam etmeleri halinde hayatlarında istedikleri tüm mesleklerde başarılı olabileceklerini vurguladı. Öğrencilerin yönelttiği çeşitli soruları da cevaplandıran Aladağ, Konya Barosu'na davet etti.

       Programın sonunda İlçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı Aladağ'a Halk Eğitim Merkezi'nin ahşap atölyesi bayan kursiyerlerince yapılan bir ahşap ev maketi hediye edildi.

      Programa, Kaymakam Aziz Kayabaşı, İlçe Mili Eğitim Müdürü Adem Yaldız, Şube Müdürü Ebubekir Akçakaya, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Derbent’te, Kariyer, Günleri,
Yorumlar
Haber Yazılımı