Haber Detayı
12 Ağustos 2022 - Cuma 10:58 Bu haber 9962 kez okundu
 
Beyşehir Kaymakamlığında Nöbet Değişimi Özdemir Gidiyor, Akpınar Geliyor
BEYŞEHİR - Kaymakam Yusuf Özdemir Gölcük Kaymakamlığı’na atanırken, yerine Beyşehir Kaymakamlığı’na Doğubayazıt Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar atandı
Güncel Haberi
  Beyşehir Kaymakamlığında Nöbet Değişimi Özdemir Gidiyor, Akpınar Geliyor

BEYŞEHİR - Kaymakam Yusuf Özdemir Gölcük Kaymakamlığı’na atanırken, yerine Beyşehir Kaymakamlığı’na Doğubayazıt Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar atandı…

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalandı ve Resmi Gazete’de yayımlandı.

Kararnameyle Beyşehir’in de aralarında olduğu Konya’nın 7 ilçesinin kaymakamı değişti.

Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir Kocaeli’nin Gölcük İlçe Kaymakamlığı’na atanırken, boşalan Beyşehir Kaymakamlığı’na ise Ağrı’nın Doğubayazıt İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar atandı.

İçişleri Bakanlığı 2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan, hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 422 Mülki İdare Hizmetleri sınıfında görev yapan vali yardımcısı, kaymakam, bakanlık merkez taşra teşkilatında görevli olanlar ile hukuk müşavirlerinin yeni görev yerleri liyakat ve kıdemleri esas alınarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile atandı.

1.sınıf ilçede görev yapan 46, 2.sınıf ilçede görev yapan 37, 3.sınıf ilçede görev yapan 43, 4.sınıf ilçede görev yapan 104, 5.sınıf ilçede görev yapan 38, 6.sınıf ilçede görev yapan 51 olmak üzere toplam 329 ilçe kaymakamının görev yerleri değiştirildi.

KONYA’NIN 7 İLÇE KAYMAKAMI DEĞİŞTİ

Kararnameyle Konya’nın aralarında Beyşehir’in de olduğu 7 ilçesinin kaymakamı değişti.

Buna göre, Ağrı Doğubayazıt Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar Beyşehir Kaymakamlığı’na, Afyon Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Konya Selçuklu Kaymakamlığına, Diyarbakır Bağlar Kaymakamı Yavuz Güner, Konya Karatay Kaymakamlığına, İstanbul Büyükçeşme Kaymakamı Mehmet Özel, Konya Akşehir Kaymakamlığına, Van Edremit Kaymakamı Muhammet Fuat Türkman, Konya Çumra Kaymakamlığına, Diyarbakır Çermik Kaymakamı Ramazan Polat, Konya Kulu Kaymakamlığına, Edirne Uzunköprü Kaymakamı Fatih Uzun, Konya Cihanbeyli Kaymakamlığına atandı.

Gümüşhane Vali Yardımcısı Gürkan Karaman ile Tokat Vali Yardımcısı Remzi Oğuz Yılmaz ise Konya Valiliği Hukuk Müşavirliği görevlerine getirildi.

BEYŞEHİR’İN YENİ KAYMAKAMI MEHMET KEMAL AKPINAR KİMDİR?

1983 yılında Kahramanmaraş’ta dünyaya gelen Mehmet Kemal Akpınar ilköğretim ve liseyi Kahramanmaraş’ta, üniversiteyi İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinde tamamlamıştır.

14 Mart 2012 tarihinde Afyonkarahisar Hocalar Kaymakamlığı’na, 28 Haziran 2015 tarihinde Erzincan İliç Kaymakamlığı’na atanan Akpınar, 20 Ağustos 2017’de ise Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde Kaymakam ve Sarp Sınır Kapısı Mülki İdari Amiri olarak görev yapmaya başlamıştır.

Akpınar, 14 Temmuz 2020 tarih ve 2020/362 sayılı kararname ile Doğubayazıt Kaymakamlığı’na atanmış olup aynı zamanda Gürbulak Sınır Kapısı Mülki İdari Amiri olarak görev yaparken son olarak ise Beyşehir Kaymakamlığı’na atanmıştır.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: , , Beyşehir, Kaymakamlığında, Nöbet, Değişimi, Özdemir, Gidiyor,, Akpınar, Geliyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı