Haber Detayı
12 Ağustos 2017 - Cumartesi 11:40 Bu haber 5367 kez okundu
 
Beyşehir Konyaspor Taraftar Derneği’nden Özaltun’a Ziyaret
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, kendisini ziyaret eden Beyşehir Nalçacılılar Konyaspor Taraftar Derneği yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.
Spor Haberi
Beyşehir Konyaspor Taraftar Derneği’nden Özaltun’a Ziyaret

BEYŞEHİR - Dernek Başkanı Şener Habir ve Başkan Yardımcısı İsmail Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretlerinde Belediye Başkanı Murat Özaltun’a derneğe verdikleri destekten ötürü teşekkür  etti. 

       Samsun’da Konyaspor ile Beşiktaş arasında oynanan ve Konyaspor’un zaferiyle sonuçlanan Türkcell Süper Kupa Finali’ndeki müsabakayı izlemek ve takımlarına destek vermek üzere Beyşehirli taraftar grubuna  ücretsiz otobüs tahsis eden Belediye Başkanı Özaltun’a teşekkür eden Habir, “Süper Kupa finalinde Beşiktaş’ı mağlup ederek kupayı müzesine götüren taraftarı olduğumuz Konyaspor’u elde ettiği bu büyük başarısından ötürü bir kez daha kutluyoruz. Kupa coşkusunu  müsabakanın bitiş düdüğü ile birlikte ilçemizde de düzenlediğimiz çeşitli etkinliklerle doyasıya yaşadık. Bu anlamda, derneğimize bugüne kadar verdiği destek ve katkılardan ötürü Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

        Habir ve beraberindekiler, ziyaretlerinde derneğe yer tahsisi ve  ilçe merkezinin Süper Kupa şampiyonu Konyaspor’un bayraklarıyla donatılması konusunda da taleplerde bulundu. 
        
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Murat Özaltun da Konyaspor’u elde ettiği başarısından ötürü bir kez daha tebrik etti. Özaltun, Konyaspor’un son yıllarda elde ettiği başarılarda taraftarlarının desteğinin büyük öneme sahip olduğunu belirterek, Avrupa çapında da daha büyük başarıların geleceğine inandıklarını dile getirdi.

         Konuşmaların ardından açılan Konyaspor bayrağıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Konyaspor, Taraftar, Derneği’nden, Özaltun’a, Ziyaret,
Yorumlar
Haber Yazılımı