Haber Detayı
01 Temmuz 2017 - Cumartesi 10:24 Bu haber 14769 kez okundu
 
Beyşehir Lisesi Mezun ve Mensupları Pilav Gününde Buluştu
BEYŞEHİR - Beyşehir’de uzun yıllar Beyşehir Lisesi ismiyle ilçeye hizmet veren yeni adıyla Beyşehir Anadolu Lisesi’nin mezun öğrencileri düzenlenen geleneksel hale gelen “büyük buluşma 2017 pilav günü” etkinliğinde biraraya geldiler.
Güncel Haberi
Beyşehir Lisesi Mezun ve Mensupları Pilav Gününde Buluştu

BEYŞEHİR - Beyşehir’de uzun yıllar Beyşehir Lisesi ismiyle ilçeye hizmet veren yeni adıyla Beyşehir Anadolu Lisesi’nin mezun öğrencileri düzenlenen “büyük buluşma 2017 pilav günü” etkinliğinde biraraya geldi, öğrenim gördüğü sınıflardaki sıralara birlikte oturduğu arkadaşlarıyla öğrencilik yıllarına dönerek anılarını tazeledi.

       Okul bahçesinde düzenlenen geleneksel etkinliğin bu yıl ikincisi düzenlendi. Etkinliğe, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, SÜ Beyşehir Ali Akkanat MYO Müdürü Dr.Oktay Nar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, kurum amirleri, okulun mezunları katıldı.

Beyşehir Anadolu Lisesi Müdürü Musa Göker, yaptığı konuşmada, kendisinin de Beyşehir Lisesi mezunu olarak öğrencilik yıllarının geçtiği eğitim kurumuna 10 yıl öğretmen olarak hizmet verdikten sonra son 2 yıldır da müdürlük görevinin nasip olduğunu hatırlatarak, “Bu anlamda katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Geçtiğimiz yıl ilkini düzenledikleri etkinliği gelenekselleştirmek adına bugün önemli bir adımı attıklarını belirten Göker, “Bundan sonraki süreçte her yıl olmasa bile belirli aralıklarla bu etkinliğin devam ettirilmesinin önemli olduğunu düşünüyoruz. Beyşehir’in en eski ve köklü lisesi olarak eğitim tarihinde çok önemli bir yeri olan okulumuz, bugün de bölgemizin çocuklarının eğitimine katkı sağlamaya devam etmektedir. Dile kolay, ilk mezunlarımızı verdiğimizde doğan bir çocuk, bugün 55 yaşına gelmiş bulunmaktadır. Okulumuzun bugün hem fiziki şartlarının hem de eğitim kalitesinin daha da artmasına  yönelik çalışmalarımız İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün de verdiği desteklerle sürmektedir” diye konuştu.

Mezunlar adına emekli öğretmen Mehmet Koç'ta bir konuşma yaparak Beyşehir Lisesi'nin eğitim serüveninden örnekler verdi.

Konuşmaların ardından desteklerinden dolayı İşadamı Kamil Akkanat'a plaket takdiminde bulunuldu. Daha sonra okulda açılan fotoğraf sergisini gezen katılımcılara, geleneksel mezuniyet pilavı ikram edildi.

 

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Lisesi, Mezun, ve, Mensupları, Pilav, Gününde, Buluştu,
Yorumlar
Haber Yazılımı