Haber Detayı
12 Temmuz 2017 - Çarşamba 12:24 Bu haber 5005 kez okundu
 
Beyşehir Milli Eğitimden Okullara Teşekkür Belgesi
BEYŞEHİR - Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul/kurum müdürlüklerine Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk tarafından teşekkür belgesi verildi.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir Milli Eğitimden Okullara Teşekkür Belgesi

BEYŞEHİR - İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk; 2016-2017 eğitim öğretim yılının genel değerlendirmesi yapmak, okul/kurumlarda yaz döneminde yürütülen bakım, onarım, inşaat vb. çalışmalar hakkında istişarede bulunmak üzere tüm okul/kurum müdürleriyle Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda bir araya geldi.

       Konuk yaptığı toplantıda; okul/kurumlarda yapılan çalışmaların son durumu ve yaz  döneminde yapılacak çalışmalar hakkında okul/kurum müdürlerinden bilgi aldı.

       İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk yaptığı konuşmada; başarının bir bütün olduğunu ve başarıda yöneticiden öğretmene, veliden öğrenciye ve yardımcı hizmetlerde çalışan personele kadar herkesin katkısının olduğunu belirterek, okul/kurum müdürlerine; 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında akademik, sosyal-kültürel alanlarda ve okulun fiziki şartlarının iyileştirilmesi çalışmalarında; yönetici, öğretmen ve çalışanlarınızla birlikte göstermiş olduğunuz gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi. 

Toplantı sonunda okul-kurum müdürlerine belgeleri takdim edildi.        

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Milli, Eğitimden, Okullara, Teşekkür, Belgesi,
Yorumlar
Haber Yazılımı