Haber Detayı
15 Nisan 2018 - Pazar 18:03 Bu haber 15095 kez okundu
 
Beyşehir Ticaret Odası Başkanlığına Akbıyık Seçildi
BEYŞEHİR - Beyşehir’de 8 Meslek Grubu’nu temsil eden 18 BTO Meclis Üyesi, yeni dönemin Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini seçti. Seçime tek listeyle giren Mustafa Akbıyık başkan seçildi
Güncel Haberi
Beyşehir Ticaret Odası Başkanlığına Akbıyık Seçildi

BEYŞEHİR - Beyşehir Ticaret Odası’nın Beyşehir’deki 8 Meslek Grubu'nu temsil eden 18 Meclis Üyesi, yeni dönemin Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini belirlemek için toplandı.

       7 Nisan 2018 tarihinde yapılan Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği seçimleri ile oluşan Beyşehir Ticaret Odası Meclisi, Oda'nın dört yıl görev yapacak yeni yönetimini belirlemek için 13 Nisan saat 14.00’te bir araya geldi.

     Beyşehir’deki 8 Meslek Grubu’nu temsil eden 18 BTO Meclis Üyesi, yeni dönemin Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini seçti. Saat 14.00’te başlayan seçim 16.00’de sona erdi.

Daha önce BTO Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Mustafa Akbıyık tek liste ile seçime girdi. Yapılan seçimler sonucu oluşan Beyşehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluştu.
       
Başkan Mustafa Akbıyık, Deniz Öztulum, İlker Gümüşel, Erol Ceviz, Mustafa Yılmaz.  Yedek Üyeler: Halil İbrahim Tüfekçi, Mehmet Baykara, Talip Şahbaz, Yunus Özkıcar.

      Disiplin Kurulu Üyeleri: Er-al Harita, İyar Ayakkabı, Saraç Tarım, Abdullah Arıcıgil, Sancak Plastik, En-ka Dayanıklı tüketim.

       Meclis Başkanlığına Hakan Kasapoğlu , Meclis Başkan Yardımcılığına Ziya Yaka , Katip Üyeliğe de Talip Şahbaz seçildi.


       Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mustafa Akbıyık sonuçların açıklanmasından sonra yaptığı açıklamada; 'Seçim süresince Odasına sahip çıkarak oy kullanan tüm üyelerimize, bu yolda şahsıma yol arkadaşlığı yapacak bütün Meclis Üyelerimize ve Yönetim Kurulu üyelerime çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte Beyşehir, Hüyük, Derebucak ilçelerimizde ekonomi, istihdam, ticaret ve sanayi alanında daha verimli, üretken ve başarılı olması yönünde elimizden gelen gayreti göstereceğiz' dedi.
        Bizlerde BGRT olarak başkanlığa seçilen yeni yönetime başarılar diliyoruz.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Ticaret, Odası, Başkanlığına, Akbıyık, Seçildi,
Yorumlar
Haber Yazılımı