Haber Detayı
14 Nisan 2018 - Cumartesi 10:18 Bu haber 18409 kez okundu
 
Beyşehir’de Rekor Kan Bağışı Kampanyası
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına ilçe protokolü, resmi kurumlar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Sağlık Haberi
Beyşehir’de Rekor Kan Bağışı Kampanyası

BEYŞEHİR - Beyşehir Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi’nde Türk Kızılayı Konya ve Beyşehir Şubeleri işbirliği ile “bir kan üç hayat” sloganı ile gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına; 3 doktor, 12 sağlık personeli ile 60 öğrenci ve 33 öğretmenin iştirak etti. Kampanyada 385 ünite kan alınarak Konya  rekoru kırıldı.

        Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yalçın Urlu, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kılıç, Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk,  Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Sıtkı Küçükbuzcu, Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Mehmet Bayındır ile kurum amirlerinin de katıldığı kan bağışı kampanyasına vatandaşlar da kan bağışında bulunarak yoğun destek verdi.

       Kan bağışında bulunan Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, kan bağışının sağlık açısından da oldukça faydalı olduğunu belirtirken, ihtiyacı olan bir kimseye de yararlı olmak adına kan vermenin çok önemli olduğunu belirtti.

        Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da, kan bağışı kampanyasında emeği geçen tüm kurumlara ve herkese teşekkür ederken, “Kan veren herkesi, tüm vatandaşlarımızı canı gönülden kutluyorum” dedi.

Kampanya kapsamında kan bağışı yapan katılımcılara Türk Kızılayı yetkilileri tarafından teşekkür belgeleri verildi.  

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Rekor, Kan, Bağışı, Kampanyası,
Yorumlar
Haber Yazılımı