Haber Detayı
29 Ocak 2020 - Çarşamba 11:42 Bu haber 5798 kez okundu
 
Beyşehir Ticaret Odası, Ticaret ve Sanayi Odası oldu
BEYŞEHİR - Beyşehir Ticaret Odası, “Sanayi” ünvanını da alarak “Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası” oldu.
Güncel Haberi
Beyşehir Ticaret Odası, Ticaret ve Sanayi Odası oldu

BEYŞEHİR - Beyşehir Ticaret Odası, “Sanayi” ünvanını da alarak “Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası” oldu.

Bu gelişmeyi bir basın toplantısı ile duyuran Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Akbıyık, “Beyşehir gelişen ve büyüyen sanayi yapısına sahiptir ve büyüyen firmalarımızın sanayi odasına kaydı zorunlu hale gelmektedir. Beyşehir Ticaret Odası “Sanayi Odası” olarak hizmet veremediği için Sanayi Odasından alınacak belge ve hizmetler için üyelerimiz Konya Sanayi Odası’na kayıt yaptırmak zorundaydılar. Konya Sanayi Odasına üye olan firmalarımız “sanayi odası” ile ilgili ihtiyaç duydukları belgeleri alabilmek ve işlemlerini yaptırabilmek için mecburen Konya’ya gidip gelmeleri gerekmekteydi. Konya Sanayi Odası, üye firmalarımızın faaliyet gösterdiği Üzümlü ’ye 260 km, Huğlu’ya ise 280 km (gidiş-dönüş) mesafededir.

Buda önemli bir zaman ve maddi kayba sebep olmaktaydı. Odamızın “Ticaret ve Sanayi Odası” olması sonucunda, Konya Sanayi Odasından alınması gereken evrak ve hizmetlerin bundan böyle Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası’ndan alınabilecek olması sayesinde üyelerimizin hem zaman hem de ekonomik açıdan kaybı olmayacaktır. Göreve başladığımız Nisan 2018 tarihinden itibaren Sanayi Odası olma konusunda çalışmalarımızı aralıksız sürdürdük. Yönetim Kurulumuz ve Meclisimizle beraber gerek Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve gerekse Konya’da faaliyet gösteren Odalarla yoğun bir çalışma ve iyi ilişkiler sonucunda 1985 yılında kurulan ve Ticaret Odası olarak faaliyet gösteren Odamız, kuruluşunun 34.yılında “Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası” olmuştur. Artık sanayicimiz işlerini Konya’da değil Beyşehir’de Odamızda yapabilecektir.

29/10/2019 tarihi itibari ile Odamız artık “Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası” olarak hizmet vermeye başlamıştır. Beyşehir ve bölgemizde faaliyet gösteren sanayici, tüccar tüm üyelerimize ve ayrıca Beyşehir’e hayırlı uğurlu olsun.

 Bize bu çalışmalar esnasında gerekli güveni gösterip ellerinden gelen bütün imkânları seferber ederek desteklerini hiç eksik etmeyen öncelikle; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sn. M. Rifat  Hisarcıklıoğlu, Yönetim Kuruluna ve TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz’ e,

Tobb Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Konya Ticaret Odası Başkanı Sn. Selçuk Öztürk ve Meclisine

Konya Ticaret Borsası Başkanı Sn. Hüseyin Çevik ve Meclisine,

Konya Sanayi Odası Başkanı Sn. Memiş Kütükçü ve Meclisine,

Konya Bölgesi Oda ve Borsa Başkanlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Ticaret, Odası,, Ticaret, ve, Sanayi, Odası, oldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı