Haber Detayı
28 Ocak 2020 - Salı 14:21 Bu haber 5525 kez okundu
 
Elazığ ve Malatya’ya Beyşehir’den yardım eli
BEYŞEHİR - Beyşehir birliği tarafından toplanan 2 tır yardım malzemesi Elazığ ve Malatya'ya götürülmek üzere dualar eşliğinde yola çıktı
Güncel Haberi
Elazığ ve Malatya’ya Beyşehir’den yardım eli

BEYŞEHİR - Beyşehir birliği tarafından toplanan 2 tır yardım malzemesi Elazığ ve Malatya'ya götürülmek üzere dualar eşliğinde yola çıktı.

Beyşehir belediyesi, Beyşehir Sebzeciler Ve Meyveciler Derneği ve STK’lar, tarafından organize edilen 2 tır yardım malzemesi deprem bölgesine ulaştırılmak üzere bugün yola çıktı. Elazığ ve Malatya’daki depremin ardından, depremzedelere yardımda bulunmak isteyen Beyşehirliler yardım için seferber oldu.


Köprübaşındaki uğurlamaya, Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, İlçe Müftüsü, Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Beyşehir Şoförler Odası, Beyşehir Sebzeciler ve Meyveciler Derneği, Beyşehir Taşıyıcılar Kooperatifi, Beyşehir Ziraat Odası, Beyşehir Su Ürünleri Kooperatifi, Beyşehir Muhtarlar Birlik Derneği, Beyşehir Kızılay Temsilciliği, Beyşehir Göl Feneri, Beyşehir Vakfı, Beyşehir’de bulunan Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.



Yapılan uğurlama programında destek veren herkese Beyşehir Birliğinin önemini belirten Başkan Bayındır, “ Bütün oda dernek başkanlarımıza parti başkanlarımıza Beyşehir birliğinin bütünlüğünün manasını bilen siz değerli insanlara vakıf başkanımıza ve Huğlu’dan gelen o güzel yürekleriyle yedisiyle yetmişiyle bir aradayız. Şuan bu yavrular dedi ki, bizde uğurlamaya gelebilir miyiz? Bizde bir çalışma yaptık. Onlar kendi imkânlarıyla Huğlu’dan topladıkları kendilerine göre örgütlendiler. Daha doğrusu dernek gibi bugünden itibaren benim derneklerimden biri de onlar oldu. Çocuklarımızı böylece onu re edelim. Bizler bu toprağının çocukları, Beyşehir’in çocukları, bu toprak vatanına bağlı, devletine bağlı vatanı için can verecek yiğitler yurdudur. O yüzden çok uzun söylemeye gerek yok. Allahü Teâlâ bize tekrarını göstermesin böyle felaketlerin, oradaki insanlarımızın acılarını dindirsin şifalar versin. Ölenlerimize rahmet diliyoruz yüce yaratandan, inşallah bir daha rast gelmez bir daha olmaz. Biz millet olarak devlet olarak iç içeyiz, yürek yüreğeyiz, el eleyiz ve beraberiz. Bu vatan ancak bizim birliğimizle ayağa kalkar. Bu bilinçle yaşıyoruz. Bu bilinçle yaşamaya devam edeceğiz.

Hocama ve değerli din adamı arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bütün parti arkadaşlarımıza, Oda Dernek Başkanlarımıza, Basınımıza, Vakıflarımıza, Vakıftaki Başkan arkadaşlarımıza, Partili arkadaşlarımıza bütün partililere, Beyşehir’de yaşayan ve teşkilatı olan bütün partilerin yönetimlerine, katılan arkadaşlarımıza, muhtarlarımıza, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor, hepinize saygılarımı sunuyorum. Yolu açık olsun tırlarımızın başta taşıyıcılar kooperatifi başkanımıza şoförler odası başkanımıza bu organizasyonda bu araç temininde bize verdikleri destekten ötürü ayrıca bir teşekkür ediyorum hepinize saygılarımı sunuyorum” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Elazığ, ve, Malatya’ya, Beyşehir’den, yardım, eli,
Yorumlar
Haber Yazılımı