Haber Detayı
10 Aralık 2020 - Perşembe 15:19 Bu haber 5689 kez okundu
 
Beyşehir TSO'dan Beyşehirliye çağrı
BEYŞEHİR - Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Akbıyık’tan Yerel Esnafa Destek Çağrısı
Ekonomi Haberi
Beyşehir TSO'dan Beyşehirliye çağrı

BEYŞEHİR - Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Akbıyık’tan Yerel Esnafa Destek Çağrısı.

Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akbıyık, Koronavirüs pandemi döneminde Küçük ve Orta Ölçekli yerel işletmelerin zor günler geçirdiğini dile getirerek vatandaşlara alışverişlerini yerel esnaftan yapması konusunda çağrıda bulundu.

Beyşehir TSO Başkanı Mustafa Akbıyık; “Pandeminin etkisini arttırdığı bu günlerde, küçük ve orta ölçekli yerel işletmelerimiz çok zor bir dönemden geçiyorlar.

Üretimi ve ticareti ile bölgemizin daha da kuvvetlenerek bu süreci atlatması için alışverişimizi yerel esnafımızdan yaparak ekonomimizin temelini oluşturan işletmelerimizin sıkıntısına ortak olmalı, alışveriş yaparak destek olmalıyız.

Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak bugüne kadar ihtiyacımız olan ürünleri mümkün oldukça yerel esnafımızdan tedarik etmeye gayret gösterdik. Bu süreçten sonra da bu konudaki hassasiyetimizi arttırarak göstermeye devam edeceğiz.

Değerli vatandaşlarımız ve işletmelerimiz; Sizlerden de bu zor dönemlerde mümkün olduğu kadar yerel esnafımızdan alışveriş yaparak, büyük bir ailenin parçası olarak işletmelerimizle ve esnafımızla bu zor günlerde daha da sıkı kenetlenerek, esnaf arkadaşlarımıza destek olma konusunda gerekli hassasiyeti göstermenizi rica ediyorum.

Bölgemiz her zaman olduğu gibi, bu zor dönemleri de birbirine kenetlenerek atlatacağını ve geleceğe çok daha emin adımlarla ilerleyeceğine inanıyorum" dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, TSO'dan, Beyşehirliye, çağrı,
Yorumlar
Haber Yazılımı