Haber Detayı
10 Ocak 2020 - Cuma 16:39 Bu haber 5007 kez okundu
 
Beyşehir Vakfı Yöneticilerinden ziyaret
BEYŞEHİR - Beyşehir Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla BGRT’yi ziyaret ederek bir çiçek takdiminde bulunarak günümüzü kutladı
Güncel Haberi
Beyşehir Vakfı Yöneticilerinden ziyaret

BEYŞEHİR - 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla BGRT’yi ziyaret ederek bir çiçek takdimi ile günümüzü kutlayan Beyşehir Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Havva Uslu Hanımefendi ile Başkan Yardımcısı Zahide Zor Hanımefendi ve değerli yönetim kurulu üyeleri Saniye Göker, Safiye Atcı, Nezahat Kuru, Hatice Ünal, Şaheste Önses Hanımefendiler ile Mustafa Büyükkafalı Bey’e çalışma arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum.

Vakfımızın yönetim kuruluna çıktıkları bu yolda muvaffakiyetler ve başarılar diliyorum.

Bu ziyaret vesilesini bir basın açıklaması ile taçlandıran vakıf yönetim kurulunun Beyşehir kamuoyuna duyurulması talebiyle ilgili paylaşımı ise şöyledir:

“Değerli basın, şahsım ve yönetim kurulumuz adına saygılarımızı sunuyoruz.

Beyşehir’imizin sosyal, kültürel ve ekonomik sorunlarına yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla hizmet etmek vakfımızın en samimi arzusudur.

Bizler, Beyşehir’imizin kadınları, bu toprakların evlatları olarak daha önce bireysel olarak verdiğimiz çabaları Beyşehir çatısı altında daha güçlü ve organize bir şekilde hayata geçirmek için yola çıktık. Amacımız, Beyşehir ve çevresindeki ihtiyaç sahibi insanlarımıza en hızlı şekilde ulaşabilmek ve her türlü desteği sağlayabilmek olacaktır.

Beyşehir Vakfı’nın kurucusu ve onursal başkanı Sayın Süleyman Şenol başta olmak üzere vakfımızın kurucu üyelerine, yönetim ve denetim kurulu üyelerine bugüne kadar verdikleri hizmetler için teşekkürü bir borç biliriz. Ayrıca, kurucu üyelerimizden ebediyete intikal eden büyüklerimize de Allah’tan rahmet diliyoruz. Ve ziyaretimizde bizi nazik bir şekilde ağırlayan, Beyşehir’imize ve hemşerilerimize hizmet etme çalışmalarımızda desteğini esirgemeyeceğini söyleyen Belediye Başkanımız Sayın Adil Bayındır’a teşekkürlerimizi arz ederiz.

Bu vesileyle desteklerini beklediğimiz hemşerilerimize saygılar sunuyoruz ve vakfımızın Beyşehir’imize ve hemşerilerimize hayırlar getirmesini diliyoruz.”

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Vakfı, Yöneticilerinden, ziyaret,
Yorumlar
Haber Yazılımı