Haber Detayı
18 Temmuz 2019 - Perşembe 09:57 Bu haber 6689 kez okundu
 
Beyşehir Yeni Sanayi Dükkan Kuraları Çekildi
BEYŞEHİR - Hamidiye Mahallesi’ndeki Yeşilyurt bölgesinde, ikinci sanayi sitesindeki yapımı tamamlanmak üzere olan dükkanların hak sahiplerini belirlemek amacıyla düzenlenen kura çekimi programına Belediye Başkanı Adil Bayındır'da katıldı.
Ekonomi Haberi
Beyşehir Yeni Sanayi Dükkan Kuraları Çekildi

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, mevcut sanayi sitesinin dükkan ihtiyacına cevap verememesi üzerine bir süre önce kurulan kooperatifle birlikte Hamidiye Mahallesi’ndeki Yeşilyurt bölgesinde 2014 yılında yapımına başlanan ikinci sanayi sitesindeki yapımı tamamlanmak üzere olan dükkanların hak sahiplerini belirlemek amacıyla düzenlenen kura çekimi programına katılan Belediye Başkanı Adil Bayındır, Beyşehir’deki sanayileşmenin artık kabına sığamaz noktaya doğru gittiğini söyledi.

Başkan Bayındır, Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi’ndeki kura çekim programında sanayicilere hitaben yaptığı konuşmada, “Hepimiz bu şehrin insanıyız. Birlikte, omuz omuza içinden çıkamayacağımız hiçbir şey yoktur” dedi.

Önemli olanın niyet olduğunu vurgulayan Bayındır, “Niyet halisane olsun, samimi olsun. Sizler sabahtan akşama kadar alın teri döken insanlarsınız. Sizlerin o alın teriniz çok kıymetlidir. Bu şehrin yüzünün akıdır. Bu şehirde ekmek davasının en iyi temsili, sizin alnınızdan dökülen terdir, bu duygular içinde ben ancak size hizmeti borç bilirim” şeklinde sözlere yer verdi.

Belediye Başkanlığı yaptığı eski dönemde mevcut sanayi sitesinin kuruluş aşamasında Belediye olarak yürüttükleri faaliyet ve çalışmalardan da söz eden Başkan Bayındır, Beyşehir’in günümüzde sanayi noktasında geldiği noktaya dikkat çekerek, gurur duydukları bu noktayı çok önemsediklerini vurguladı.

Beyşehir Belediyesi olarak sanayicinin hep yanında olduklarını, bundan sonra da olmaya devam edeceklerinin altını çizen Bayındır, Beyşehir’de yeni dönemde üçüncü, dördüncü sanayi sitelerini görmeyi de arzu ettiklerini ifade etti. Bayındır, “Yeni sanayi sitemizde faaliyet gösterecek sanayicilerimize hayırlı işler diliyorum. Allah, kazasız belasız, sağlık içinde hayırlı işler versin inşallah” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kooperatif üyesi sanayiciler, yeni dönemde faaliyet gösterecekleri yeni işyerlerini belirlemek üzere noter huzurunda kura çekimini gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Adil Bayındır, programda sanayiciler adına ilk kurayı çekti.

Programa, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Mustafa Akbıyık, Beyşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Yıldırır, Yeşilyurt Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Osman Akçapa ve sanayici esnafı katıldı.

106 dükkan bulunan ve tamamlanmak üzere olan yeni sanayi sitesinin bu yılın sonuna kadar faaliyete geçmesinin beklendiği belirtildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Yeni, Sanayi, Dükkan, Kuraları, Çekildi,
Yorumlar
Haber Yazılımı