Haber Detayı
14 Ocak 2015 - Çarşamba 20:20 Bu haber 5432 kez okundu
 
Beyşehir'de 'Dürüstlük' konulu tiyatro sahnelendi
BEYŞEHİR - Konya Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı "Medeniyet Okulu Projesi” kapsamında Beyşehir'de “Dürüstlük” konulu tiyatro sahnelendi.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir'de 'Dürüstlük' konulu tiyatro sahnelendi

BEYŞEHİR - Konya Büyükşehir Belediyesi’nin çeşitli kurum ve kuruluşlarla birlikte yürüttüğü “Medeniyet Okulu Projesi” kapsamında Beyşehir'de de “Dürüstlük” konulu tiyatro gösterisi yapıldı. Hazırlanan projede kapsamında Cumhuriyet İlkokulunda öğrencilere tiyatro gösterisi ile dürüstlük kavramı anlatıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk ve Şube Müdürleri ile öğretmenlerinde izlediği tiyatro oyunu öğrencilerden büyük alkış aldı. Tiyatro gösterisinin ardından öğrencilere Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan dergiler dağıtıldı.
       İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk: bu tür etkinliklerin çocukların gelişimine büyük katkı sağladığını ifade ederek, “Projenin bu ayki ana teması ‘dürüstlük’ konusu çok güzel bir şekilde işlendi. Çocukları sıkmadan, keyif vererek anlatılan oyun çocukların gelişimine artı değer katacaktır. Projeyi hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi ve sahnede güzel bir anlatım gerçekleştiren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Konya, Büyükşehir, Belediyesi’nin, başlattığı, "Medeniyet, Okulu, Pr
Yorumlar
Haber Yazılımı