Haber Detayı
13 Temmuz 2018 - Cuma 14:19 Bu haber 15011 kez okundu
 
Beyşehirli Sporcular Türkiye Şampiyonası'ndan 10 Madalyayla Döndü
BEYŞEHİR - Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) tarafından Elazığ'da düzenlenen Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonası'na Beyşehir’den katılan sporcudan 10’u derece aldı.
Spor Haberi
Beyşehirli Sporcular Türkiye Şampiyonası'ndan 10 Madalyayla Döndü

BEYŞEHİR - Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Kick Boks Federasyonu organizesinde yaklaşık 3 bin 900 sporcunun katılımıyla Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen TASKK Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonası'nda, gençler ve büyükler kategorisinde üstün başarı sağlayan Beyşehirli sporcular 10 madalyayla Beyşehir’e döndü.

       03-11 Temmuz 2018 tarihleri arasında Elazığ'da düzenlenen Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Türkiye Kickboks Şampiyonasında Beyşehir Sevinç Kardeşler Spor Kulübü sporcuları muhteşem sonuçlar elde ederek turnuvadan 2 altın, 2 gümüş ve 6 bronz madalya ile ayrıldı. Gençler Kategorisinde yarışan 70 kg sporcusu Şeyma İyiel Türkiye Şampiyonu olarak İtalya'da yapılacak olan Dünya Kickboks Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

         Antrenör Ömer Sevinç; Çalışmanın, emeğin ve tevekkül etmenin sonucu olarak sporcularımızla 2 Şampiyon 2 İkinci ve 6 üçüncülük derecesi ile Türkiye'ye bir kez daha ismimizden söz ettirdik. Aslanlar gibi mücadele ederek bizleri gururlandıran sporcularımızın her birini ayrı ayrı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca Türkiye Kickboks Milli Takiminda İtalya'da mücadele edecek olan Balyoz lakaplı Sporcumuz Şeyma İyiel'e de Dünya Şampiyonasında başarılar diliyorum. Bu müsabaka bizim için çok önemliydi. Zorlu süreçlerden geçerek çok zor şartlar altında bu müsabakaya katıldık. Allah'ın izniyle bu önemli şampiyonadan da alnımızın akıyla hem Türkiye Kickboks Milli takımına sporcu verdik hem de toplam da 10 derece alarak sporcularımız ile şampiyonaya damgamızı vurduk. Ben sporcularımızı ve aynı zamanda onları yetiştiren ailelerini tebrik ediyor sporcularımıza  başarılarının devamını diliyorum. Müsabakalar süresince dualarını esirgemeyen sporcu ailelerine ve Beyşehirlilere çok teşekkür ediyorum.

 Dereceye giren sporcularımız

GENÇLER LİGHT CONTACT:

Şeyma İyiel 70 kg ŞAMPİYON (İtalya Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek)

Nazlı Nasip Kocagöz: 70 kg TÜRKİYE 3.

YILDIZLAR POİNT FİGHTİNG:

Ali Demiş 63 Kg: ŞAMPİYON

Buğra Avcı 57 kg: TÜRKİYE 2.

Buse Avcı 60 kg: TÜRKİYE 3.

GENÇLER POİNT FİGHTİNG

Zeliha Çavuşoğlu 50 kg: TÜRKİYE 2.

Şeyma İyiel 70 kg: TÜRKİYE 3.

Nazlı Nasip Kocagöz 70 kg: TÜRKİYE 3.

MİNİKLER POİNT FİGHTİNG

Menekşe Berra Karakaya 42 kg: TÜRKİYE 3.

YILDIZLAR LİGHT CONTACT

Ayşe Kocaer 42 kg: TÜRKİYE 3.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehirli, Sporcular, Türkiye, Şampiyonası'ndan, 10, Madalyayla, Döndü,
Yorumlar
Haber Yazılımı