Haber Detayı
20 Mart 2016 - Pazar 19:45 Bu haber 4256 kez okundu
 
Beyşehirli Fotoğrafçılar Yalvaç'ta
BEYŞEHİR - Beyşehir'de faaliyet gösteren Beyşehir Fotoğraf Topluluğu (BEYFOT) mensubu Beyşehirli fotoğraf severler, Isparta, Yalvaç ilçesine düzenlenen fotoğraf gezisi etkinliğine katıldı.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehirli Fotoğrafçılar Yalvaç'ta

BEYŞEHİR - Beyşehirli fotoğraf tutkunları, Yalvaç ilçesinde yaşayan fotoğraf severlerle birlikte ilçenin değişik mekanlarında etkinlik kapsamında deklanşörlere basarak çekimler yaptı. Fotoğraf severler, Yalvaç Pisidia Antiacheia-Su Kemerleri, tükenmekte olan meslekler kapsamında olan dericilik, semerciler, eski Yalvaç evleri ve sokakları ile Yalvaç ekmeğinin üretildiği fırınları çekimlerinde konu ve görsel olarak kullandı.
      Beyşehir Fotoğraf Topluluğu (BEYFOT) Üyesi Mustafa Varol, yaptığı açıklamada, Beyşehir’de fotoğraf eğitimi ve fotoğraf gösterileri yaparken, diğer yandan da fotoğraf adına güzel eserler ortaya çıkarabilmek için bu tür gezi ve etkinlikleri düzenlediklerini söyledi. Bu çerçevede bölgenin ön plana çıkan yaşam şartlarını belgelemek için sahaya çıktıklarını aktaran Varol, şunları kaydetti: “BEYFOT olarak çok sayıda üyemiz bulunuyor.2010 yılında oluşturulan topluluğumuz 6 yıldır bölgede birçok belgesel üretmiş durumda. ‘Beyşehir’de sanat var’ sloganı ile sanatın altyapısını oluşturma yolunda da emin adımlarla ilerlemekteyiz. Bu hafta davet edilmemiz üzerine Yalvaçlı fotoğrafçı dostlarımızla buluştuk. Çok verimli bir gezi oldu. Başka dernek ve topluluklarla da sürekli iletişim halindeyiz ve birlikte etkinlikler yapmaktayız. Bu etkinlikler kapsamında ilçemize sürekli gelen fotoğraf severler sayesinde Beyşehir de doğal bir fotoğraf platosu haline gelmiş durumda. Bu bizleri de çok mutlu ediyor.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehirde, faaliyet, gösteren, Beyşehir, Fotoğraf, Topluluğu, (BEYF
Yorumlar
Haber Yazılımı