Haber Detayı
02 Kasım 2018 - Cuma 13:55 Bu haber 6710 kez okundu
 
BTO’dan Başarının Yol Haritasını Konferansı
BEYŞEHİR – Beyşehir Ticaret Odası (BTO) tarafından düzenlenen konferansa katılan Eğitmen-Yazar Ahmet Tokeri, "Başarının Yol Haritası” konusunda konferans verdi.
Eğitim-Kültür Haberi
BTO’dan Başarının Yol Haritasını Konferansı

BEYŞEHİR – Anamas Konukevi konferans salonunda düzenlenen etkinliğe kurum müdürleri, BTO üyeleri, STK temsilcileri, öğrenciler  katıldı.


      Konferansın açılış konuşmasını yapan BTO Başkanı Mustafa Akbıyık; “bölgemiz ve ülkemizin gelişmesi için başarılı bireylere ihtiyaç vardır. Başarılı birey olmanın ilk şartı eğitimdir. Misyonumuz gereği bu tür eğitim programlarımızın artırarak devam ettirmeyi amaçlamaktayız” dedi.

        Programda daha sonra, Eğitmen-Yazar Ahmet Tokeri, "Başarıya giden Yol Haritası " konu başlıklı konferan verdi.

         Tokeri, "İnsanlar farklı olanı tercih eder. Tercih edilmek ve fark edilmek istiyorsanız, bir şeyleri farklı yapın. Ortada sorun varsa bir de çözümü vardır. Bunun için hiçbir şekilde mazeret üretmeyin. Kriz çıkabilir, üretiminiz durma noktasına gelebilir, fiyatlarınız yüksek olabilir ama kesinlikle mazeret sunmayın. Sorunlara sorun odaklı değil, çözüm odaklı bir yaklaşım sergileyin. Kendinize güvenmemeniz için hiç bir neden yok. Çalışma hayatınızda bugüne kadar karşınıza birçok sorunlar çıkmıştır ve çıkmaya da devam edecektir. O sorunu üstlenin. Eğer sorumluluğu üstlenirseniz çözümü de rahat bir şekilde üretirsiniz. Sorumluluğu bir başkasına atarsanız çözüm karmakarışık bir hal alır.


       Yazar Tokeri,  konferansa katılanlarla karşılıklı diyalog halinde sürdürdüğü konferansta Başarı nedir? Motivasyon, Öz Farkındalık, İçsel ve Dışsal İletişim, Başarının Önündeki Engeller konularında örnek sunumlar verdi.

        Konferansın sonunda Başkan Mustafa Akbıyık  Eğitmen-Yazar Ahmet Tokeri'ye plaket takdim etti. Yazar konferansa katılanlara kitaplarını imzaladı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: BTO’dan, Başarının, Yol, Haritasını, Konferansı,
Yorumlar
Haber Yazılımı