Haber Detayı
15 Nisan 2022 - Cuma 11:38 Bu haber 6255 kez okundu
 
Bu Gençlerde Hayat Var
BEYŞEHİR - Konya Amatör Küme U-18 Ligi'nde mücadele veren Beyşehir Gölspor, grup şampiyonu olarak play off grubuna yükselme başarısını gösterdi.
Spor Haberi
Bu Gençlerde Hayat Var

BEYŞEHİR - Konya Amatör Küme U-18 Ligi'nde mücadele veren Beyşehir Gölspor, grup şampiyonu olarak play off grubuna yükselme başarısını gösterdi.

C Grubu'nda mücadele veren aynı zamanda Beyşehir Belediyespor'un da altyapısına futbolcu yetiştiren Gölspor, 10 maçlık futbol maratonunun ardından gösterdiği başarıyla ilçenin gururu olarak ilk hedefine ulaştı.

Grup şampiyonluğu ve play off grubuna yükselme sevincini teknik heyet ve yöneticilerle birlikte yaşayan Gölspor, ligdeki son maçında grupta Federasyon tarafından ihraç edilen Seydişehir Gücü ile karşılaşamadı.

Mavi-beyazlılar, rakibinin ligden ihraç edilmesi nedeniyle müsabakayı 3-0 hükmen kazandı. Bu sonuçla puanını 21'e yükselten Gölspor, averajla C Grubu'nun birincisi oldu.

Gölspor antrenörü Ali Karabacak, yaptığı açıklamada, çıktıkları bu zorlu yolda U-18 takımının grubu şampiyon olarak tamamlamış olmasının sevinç ve gururunu yaşadıklarını belirtti.

Hedeflerinin play off grubunda da Beyşehir'i en iyi şekilde temsil edip başarılı olmak olduğunu dile getiren Karabacak, "Bizlere başından beri destek olan hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Adil Bayındır'a, bu pırlanta gibi evlatlarımızı yetiştiren anne ve baba, ailelerine; üzerimizde her zaman büyük emek sahibi olan saygı değer öğretmenlerimize ve takımımız antrenörlerine takımım ve yönetim kurulum adına canı gönülden teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Bu, Gençlerde, Hayat, Var,
Yorumlar
Haber Yazılımı