Haber Detayı
09 Temmuz 2021 - Cuma 11:59 Bu haber 8067 kez okundu
 
Bu Kez Kendi Kızının Nikâhını Kıydı
BEYŞEHİR - Beyşehir'de 13 yılda binlerce çiftin nikâhını kıyan Nikâh Memuru Nail Özkan, bu kez kendi kızının nikahını kıydı.
Yaşam Haberi
Bu Kez Kendi Kızının Nikâhını Kıydı

BEYŞEHİR - Beyşehir'de 13 yılda binlerce çiftin nikâhını kıyan Nikâh Memuru Nail Özkan, bu kez kendi kızının nikâhını kıydı.

Beyşehir Belediyesinde nikâh memuru olarak görev yapan Nail Özkan, kıydığı çok sayıda nikâhın ardından bu kez de kendi kızı Burcu Gül Özkan’ın nikâhını kıydı. Beyşehir Belediyesi Karaburun Plajında gerçekleştirilen törene, Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Belediye personellerinin yanı sıra gelin ve damadın yakınları katıldı.

Törende nikâh şahitliği yapan Başkanımız Bayındır; “Nail Özkan, belediyemizin değerli evladıdır. Onun düğününü yapan bir belediye başkanı olarak şimdide kızının nikâh şahidi olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Öncelikle bu nikâh töreni her iki yavrumuza, her iki aileye hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Millet olarak devletimizi büyüten felsefe aileden başlar. Bu nedenle iyi nesiller yetiştirmelerini dileyerek, bu evliliğin çiftimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Nikâh töreni sırasında son derece duygulu olduğu gözlenen Nail Özkan yaptığı açıklamada, böyle bir görevi yerine getirmekten dolayı son derece heyecanlı ve mutlu olduğunu belirterek, “Sözlerimden anlaşılmıştır dilim tutuldu derler ya öyle oldum. Kelimeleri şaşırdım. Aslında diğer nikâhlarda biraz daha kendimizi ifade etmemiz kolay oluyor. Dudaklarım kurudu, kendimi ağlamamak için zor tuttum. Böyle bir mutluluk her aile babasına nasip olmaz. Başkanımızın vekili olarak bu işi yapıyorduk. Başkanımızda şahit olarak aile cüzdanını kızımıza taktim etti. Gerçekten her aile bu günleri yaşasın. Allah’ım mutluluklarını daim etsin” ifadelerini kullandı.

Nikâh memuru Özkan’ın kızı Burcu Gül Özkan ise, “Zaten heyecanlı bir durum nikâh töreni, babamın kıyması ise daha çok heyecanımı arttırdı. Çok duygulandım, ağlamamak için kendimi zor tuttum. Çok güzel bir duygu oldu. Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’da geldi. Güzel bir tören gerçekleştirdik. Ben nikâhımızı babamın kıymasını en baştan beri istiyordum. Babam nikâh memuru herkesin nikâhını kıydı güzel bir olaya vesile oldu. Benimkini de kıydı çok güzel oldu ama çok heyecanlandım” dedi.

Gelin Burcu Gül Özkan ile damat Latif Adıyaman çiftine evlilik cüzdanlarını Belediye Başkanımız Adil Bayındır hayırlı olsun dilekleriyle verdi. Buradaki tören tebriklerin ardından sona erdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Bu, Kez, Kendi, Kızının, Nikâhını, Kıydı,
Yorumlar
Haber Yazılımı