Haber Detayı
13 Kasım 2014 - Perşembe 23:15 Bu haber 7364 kez okundu
 
Büyükşehirden cenaze yıkama aracı desteği
BEYŞEHİR - Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Beyşehir Belediyesine modern cenaze yıkama ve morg aracı tahsis edildi.
Güncel Haberi
Büyükşehirden cenaze yıkama aracı desteği

BEYŞEHİR - 2 nakil ve 1 yıkama aracı bulunan Beyşehir Belediyesi cenaze hizmetleri araç filosuna hem cenaze yıkama hem de morg olarak kullanılan yeni bir araç daha katıldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından Beyşehir Belediyesine kazandırılan araç hakkında bilgi veren Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun “Halkımızın en zor günlerinde yanında olmak ve belediye olarak üzerimize düşen sorumluluğu eksiksiz yerine getirmek için daha önce 2 nakil 1 yıkama aracı ile hizmet veriyorduk. yeni cenaze aracı cenaze naklinin yanında morg görevi gören, yıkama imkanı bulunan, klimalı modern bir araç, bu araçla cenaze hizmetlerinde kullanılan araç sayımız ve hizmet kalitemiz artırmış oldu.” dedi.
         Belediye Başkanı Özaltun “Yeni yasayla birlikte Konya Büyükşehir Belediyesinin Beyşehir’de yaptığı hizmetler artarak devam ediyor. Büyükşehir Belediyemizin gücü her mahallemizde hissediliyor. İtfaiye, KOSKİ, ulaştırma, otogar, mezarlıklar ve diğer alanlarda yapılan hizmetler ve son olarak ilçeye kazandırılan modern cenaze aracı için Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek’e ve Büyükşehir ailesine çok teşekkür ediyorum.” dedi.
       İlçelere hizmetin devam edeceğini belirten Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise, 28 ilçeye dağıtımı yapılan cenaze yıkama ve morg araçlarının maliyetinin 3 milyon lira olduğunu ve bu araçların iç dizaynının ise tamamen Konya sanayisinde yapıldığını belirtti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Konya, Büyükşehir, Belediyesi, tarafından, Beyşehir, Belediyesine, m
Yorumlar
Haber Yazılımı