Haber Detayı
20 Eylül 2015 - Pazar 23:27 Bu haber 8742 kez okundu
 
CHP Beyşehir İlçe Teşkilatına Hayırlı Olsun Ziyareti
Beyşehir – CHP Konya Milletvekili Mustafa Hüsnü Bozkurt, İl Başkanı Bekir Yetiştirici ve il yönetimi, yeni kurulan Beyşehir CHP ilçe teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Siyaset Haberi
CHP Beyşehir İlçe Teşkilatına Hayırlı Olsun Ziyareti

BEYŞEHİR - Geçtiğimiz hafta Rıdvan Şenyurt başkanlığında görevlendirilen yeni yönetim, CHP parti yönetimi tarafından onaylanarak resmen görevlerine başladılar.
       Rıdvan Şenyurt Başkanlığında yeni yönetim; Mehmet Demir, Kemal Kiriş, Kerim Eren, Arif Yıldırım, Yunus Aslan, Ahmet Ağmaz, Mustafa Yokuş, Derya Poyraz, Kahraman Nazlım,Hüseyin Çolak, Ahmet Karazeybek, Belkıs Zebil, Turan Şenol, ve Hatice Bülbül’den oluşuyor.
        Ziyarette konuşan Milletvekili Bozkurt, yeni yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Bozkurt, seçim çalışmalarına Karapınar ve Ereğli ilçelerinde başladıklarını, yeni bir seçime gidildiğini, halkın istemediği zorlama bir seçime gidildiğini belirtti. Bu seçim Türkiye’nin yeniden halk iradesiyle, parlamenter demokrasi ile yönetilip yönetilmeyeceğinin sorgulanacağı bir seçimdir. Teşkilatlar olarak 7 haziran seçimlerinden yedi kat daha fazla çalışacaklarını, bu seçimin önemini halkımıza anlatacağız dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Beyşehir, –, CHP, Konya, Milletvekili, Mustafa, Hüsnü, Bozkurt, İl, Başkanı, Bek
Yorumlar
Haber Yazılımı