Haber Detayı
27 Şubat 2020 - Perşembe 17:01 Bu haber 5584 kez okundu
 
Çiğdem ve mahalle muhtarlarından Ankara çıkarması
HÜYÜK - Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, mahalle muhtarlarıyla birlikte biraraya geldiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Hüyük’te yaşayan ve doğuştan kolları olmayan 23 yaşındaki Ayşe Yılmaz’ın ayaklarıyla gerçekleştirdiği ahşap yakma sanatıyla yaptığı Erdoğan’ın resminin yer aldığı bir tabloyu armağan etti.
Bölgeden Haberi
Çiğdem ve mahalle muhtarlarından Ankara çıkarması

HÜYÜK - Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, mahalle muhtarlarıyla birlikte biraraya geldiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Hüyük’te yaşayan ve doğuştan kolları olmayan 23 yaşındaki Ayşe Yılmaz’ın ayaklarıyla gerçekleştirdiği ahşap yakma sanatıyla  yaptığı Erdoğan’ın resminin yer aldığı bir tabloyu armağan etti.

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, ilçeye bağlı 23 mahalle muhtarıyla birlikte gerçekleştirdiği Ankara ziyaretlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la da TBMM’inde biraraya geldi. AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı’nın da eşlik ettiği buluşmada Başkan Çiğdem, Hüyük ilçesinin sorunlarını dile getirdiği Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sorunların çözümü noktasında destek talebinde bulundu. Erdoğan’a ilçe halkının minnet ve şükran duygularını ifade ederek Hüyük’e davet eden Başkan Çiğdem, Hüyük ilçesinde yaşayan 23 yaşındaki doğuştan kolları olmayan Ayşe Yılmaz’ın ayaklarıyla gerçekleştirdiği ahşap yakma sanatıyla yaptığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resminin yer aldığı bir tabloyu hediye etti. Başkan Çiğdem, ayrıca Erdoğan’a İstanbul’da düzenlenen 15 Temmuz konulu tasarım yarışmasında birinci olan ve deri üzerine kan damlayan 15 Temmuz takvim sayfasının yer aldığı bir tabloyu verdi.

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, Milletvekilleri Gülay Samancı, Selman Özboyacı ve beraberindeki muhtarlar daha sonra Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’nu makamında ziyaret etti. Hüyük’te hayata geçirilmekte olan “Hüyük Akademi” projesinin de ele alındığı ziyarette, Başkan Çiğdem tarım kampını yerinde görmesi için Bakan Kasapoğlu’nu Hüyük ilçesine davet etti.

Öte yandan, Başkan Çiğdem ve beraberindekilerin Ankara’da son ziyaret adresi Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü oldu.

Başkan Çiğdem, makamında ziyaret ettikleri Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü hemşerileri İsmail Üzmez’den Orköy ve kırsal kalkınmaya yönelik destekler konusunda taleplerde bulundu. Başkan Çiğdem, Hüyük ilçesinin Beyşehir Gölü kıyılarında yürütülen sahil düzenleme çalışması projesine verdiği destek ve katkılardan ötürü de Üzmez’e teşekkür etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Çiğdem, ve, mahalle, muhtarlarından, Ankara, çıkarması,
Yorumlar
Haber Yazılımı