Haber Detayı
01 Mart 2021 - Pazartesi 12:22 Bu haber 4566 kez okundu
 
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunun 3. Etap Startı Beyşehir’de Verilecek
BEYŞEHİR - Bu yıl 56'ncısı düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 3. Etap startı Beyşehir Eşrefoğlu Camii önünden verilecek.
Spor Haberi
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunun 3. Etap Startı Beyşehir’de Verilecek

BEYŞEHİR - Bu yıl 56'ncısı düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 3. Etap startı Beyşehir Eşrefoğlu Camii önünden verilecek.

11–18 Nisan tarihlerinde düzenlenecek 56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun (TUR 2021) tarih ve etapları açıklandı. Turun 218 kilometrelik 3 etabı ise Eşrefoğlu Camii önünden start alacak ve Alanya'da tamamlanacak.

Beyşehir’imiz tarih boyunca Kapadokya’nın Akdeniz’e açılan kapısı ve geçiş güzergâhı olduğunu, dile getiren Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, günümüzde de stratejik konumunun önemini bu organizasyonla bir kez daha tüm Türkiye göreceğinin altını çizdi.

Başkan Bayındır açıklamasında; “Gembos yolumuzun açılmasıyla birlikte, bu yol gerek şehrimiz gerekse ülke ekonomimiz açısından son derece önemli yerlere gelecektir. Gembos Yolumuzun çalışmalarının takibinde emeği geçen devletimizin bütün kademelerine, bu kademelerin kıymetli yöneticilerine ve çalışanlarına şehrim adına teşekkür ediyor, şükran ve minnetlerimi sunuyorum” dedi.

BAŞKAN BAYINDIR’DAN TEŞEKKÜR

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır 56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 3. Etabının Beyşehir’den geçmesinde emekleri olan tüm devlet erkânına teşekkür etti.

Başkan Bayındır, “Kapadokya’dan başlayarak Konya, Beyşehir-Alanya, Alanya-Kemer, Kemer-Elmalı, Fethiye-Marmaris, Marmaris-Turgutreis, Bodrum-Kuşadası olarak Startına Kapadokya’nın, finişini de Kuşadası’nın ev sahipliği yapacağı TUR 2021 içerisinde Beyşehir etabının kazandırılmasında; Tensipleriyle şehrimizi ziyadesiyle mutlu eden başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Ülkemizde ve Konya’mızda başarılı çalışmalarıyla bisiklet sporunun önemli yerlere gelmesinde büyük katkıları olan hemşehrimiz, Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı kardeşime, Her daim Beyşehir meselelerini her şeyin üstünde tutan ve bu organizasyonda şehrimiz etabının yer alması için emek ve gayretlerini bildiğimiz, Şehrimizin medar-ı iftiharı, Ankara’daki uzayan kolumuz, gururumuz, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış’a, şehrim adına teşekkür ediyor, şükran ve minnetlerimi sunuyorum.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Cumhurbaşkanlığı, Türkiye, Bisiklet, Turunun, 3., Etap, Startı, Beyşehir’de, Verilecek,
Yorumlar
Haber Yazılımı