Haber Detayı
26 Ekim 2022 - Çarşamba 11:26 Bu haber 7441 kez okundu
 
Derebucak Noteri Olan Tüfekçi’ye “Hayırlı Olsun” Ziyareti
DEREBUCAK - Geçtiğimiz hafta Derebucak ilçesinde Harun Tüfekçi’nin noterliğe başladığı haberinden sonra Tüfekçi’ye hayırlı olsun ziyaret devam ediyor.
Bölgeden Haberi
Derebucak Noteri Olan Tüfekçi’ye “Hayırlı Olsun” Ziyareti

DEREBUCAK - Geçtiğimiz hafta Derebucak ilçesinde Harun Tüfekçi’nin noterliğe başladığı haberinden sonra  Tüfekçi’ye hayırlı olsun ziyaret devam ediyor.

Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, kendisine eşlik eden AK Parti Derebucak İlçe Başkanı Adem Sütcü ve Belediye Meclis Üyesi Osman Durmuş’la birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Tüfekçi’ye yeni mesleğinde başarı diledi, Derebucak noterliği görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Başkan Kısa, Derebucak noterliğinin açılarak ilçe halkına hizmet vermeye başladığını ifade ederek, “Sayın Harun Tüfekçi Bey’e hayırlı uğurlu olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine Allah’tan muvaffakiyetler dileriz. İlçemize hoş geldiniz.” cümlelerine yer verdi.

Derebucak ilçesinde noterliğe başlayan AK Parti 22, 23 ve 24.dönem Konya Milletvekili ve 22. ve 23.dönemlerde TBMM Başkanlık Divanı Katip üyeliği ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevlerinde de bulunan Harun Tüfekçi, Seydişehir ilçesinde uzun yıllar serbest avukatlık da yapmıştı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Derebucak, Noteri, Olan, Tüfekçi’ye, “Hayırlı, Olsun”, Ziyareti,
Yorumlar
Haber Yazılımı