Haber Detayı
06 Ekim 2020 - Salı 11:21 Bu haber 3855 kez okundu
 
Derebucak okullarına donanım desteği
DEREBUCAK - Derebucak Belediyesi'nin ilçede bulunan eğitim kurumlarına verdiği desteğin sürdüğü bildirildi.
Eğitim-Kültür Haberi
Derebucak okullarına donanım desteği

DEREBUCAK - Derebucak Belediyesi'nin ilçede bulunan eğitim kurumlarına verdiği desteğin sürdüğü bildirildi.

Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, yaptığı yazılı açıklamada, kurum olarak ilçede bulunan okullara bundan önce olduğu gibi bundan sonra da eğitim desteğinin devam edeceğini belirtti.

Bu çerçevede, ilçedeki eğitim kurumlarına bir yandan fiziki destek veren İlçe Belediyesi'nin diğer yandan da teknolojik katkılar sunduğunu vurgulayan Kısa, şunları kaydetti:

"Belediye olarak okullarımızın bahçelerini sıcak asfaltla kaplamaya, bahçelerde yeşil alan oluşturma ve ağaçlandırma çalışmalarını sürdürmeye devam ediyoruz. Ayrıca, okullarımızın spor alanları kazandırırken, çevre düzenlemelerini de önemsiyoruz. Bu kapsamda ilçemizdeki okullarımızın eksiklerini bir bir gidermenin gayreti içerisindeyiz. Son olarak, yeni tip koroavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle ülkemiz genelinde eğitimlerin uzaktan yapılması dolayısıyla ilçemizde bulunan okullarımızın EBA destek odalarına da Belediye olarak donanım desteği sağladık. Amacımız, ilçemizdeki okullarımızın teknolojik altyapısını daha da güçlendirmektir. Bu vesileyle yürüttüğümüz destek çalışmalarının ilçemizde öğrenimlerini sürdüren öğrencilerimizi daha da başarılı kılmasını diliyoruz."

Derebucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Akçay da, Belediye Başkanı Kısa'ya ilçedeki eğitime verdiği desteklerden ötürü eğitim camiası olarak teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Derebucak, okullarına, donanım, desteği,
Yorumlar
Haber Yazılımı