Haber Detayı
18 Ağustos 2018 - Cumartesi 10:30 Bu haber 11611 kez okundu
 
Dernek Yönetiminden Şenol’a Teşekkür Ziyareti
BEYŞEHİR - Beyşehir'e bağlı Sadıkhacı Mahallesi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yusuf Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol'u ziyaret etti.
Siyaset Haberi
Dernek Yönetiminden Şenol’a Teşekkür Ziyareti

BEYŞEHİR - Çelik, beraberindeki dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette İlçe Başkanı Şenol'a Sadıkhacı Mahallesi'ne yapılan hizmet ve yatırımlarda ilçe teşkilatı olarak verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti.

      Derneğin çalışmaları hakkında ziyaretinde bilgilendirmelerde de bulunan Çelik, yerleşim merkezine yapılan hizmetlerden dolayı hem dernek hem de mahalle sakinleri olarak büyük bir memnuniyet içerisinde olduklarını ifade ederek, "Bundan sonra yapılacak hizmetler hakkında da istişarelerde bulunduk başkanımızla. Kendisine bizlere gösterdiği ilgi ve alakadan, samimi yaklaşımından dolayı da ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi.

      Ziyaretin sonunda Dernek Başkanı Çelik, İlçe Başkanı Şenol'a tarihi Eflatunpınar Hitit Kutsal Anıt ve Havuzu'nun görselinin yer aldığı bir tabloyu hediye etti.

       Başkan Şenol da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Beyşehir'in 67 mahallesi gibi Sadıkhacı Mahallesi'ne de AK Parti iktidarları döneminde önemli yatırım ve hizmetlere imza atıldığını, bundan sonra da yeni hizmetlerin gelmeye  devam edeceğini söyledi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Dernek, Yönetiminden, Şenol’a, Teşekkür, Ziyareti,
Yorumlar
Haber Yazılımı